Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Букмекер назвав імовірність закриття київського метро через коронавірус

Владислав Стародубцев
Столична підземка знову може зачинити двері для відвідувачів у зв’язку зі зростанням кількості діагностованих випадків зараження вірусом COVID-19. Відповідно до розрахунків аналітиків букмекерської компанії Favbet, цілком імовірно, що цьогоріч українська влада вирішить вдруге тимчасово припинити роботу метрополітену у Києві.
Букмекер назвав імовірність закриття київського метро через коронавірус

Букмекер назвав імовірність закриття київського метро через коронавірус

В Україні продовжує стрімко зростати добова кількість осіб, у яких виявлено коронавірус, а за попередні кілька тижнів на території нашої держави було зафіксовано кілька антирекордів.

Головний санітарний лікар Віктор Ляшко не став відкидати можливість сценарію, за яким у Києві знову доведеться тимчасово запровадити обмеження на користування або взагалі тимчасово припинити роботу громадського транспорту. За його словами, це може статися, якщо столиця потрапить до червоної зони карантину.

«Якщо ми говоримо про червоний рівень епідемічної небезпеки, то там два пункти, які стосуються громадського транспорту. Перший — обмеження його роботи. Другий — заборона посадки на міжобласний і міжрегіональний транспорт. Маршрути, які їдуть з Києва, також можуть бути заборонені. Не скажу, що це буде відразу введено, але такий варіант ймовірний», – розповів він в інтерв’ю сайту «Сьогодні». 

За оцінкою фахівців, ставку за 10.0, що відповідає 10% ймовірності, розрахують як виграшну, якщо до 30-го листопада робота київського метрополітену буде повністю зупинена бодай на одну добу через пандемію COVID-19. Водночас шанси, що цьогоріч – до кінця 2020-го – столична підземка не працюватиме щонайменше 24 години через коронавірус оцінили коефіцієнтом 3.0 (33% ймовірності).

Нагадаємо, міська влада Києва прийняла рішення про закриття метрополітену у місті 18-го березня – таке рішення було пов’язане з профілактикою поширення коронавірусної інфекції. Відновили роботу підземки у звичайному режимі 25-го травня.

Учора в Україні оновили зонування карантину. Станом на цю мить столиця залишилася в помаранчевій зоні, тоді як до червоної зони потрапили 11 обласних центрів. Водночас Кабінет Міністрів продовжив дію адаптивного карантину до 31-го грудня. За даними Міністерства охорони здоров’я, у столиці ліжкомісця для лікування хворих на COVID-19 заповнені на понад 70%.

Станом на 3 листопада кількість людей, які з початку пандемії в Україні захворіли на коронавірус, дорівнює 411 093 (за попередню добу +8 899). У Києві – 39 354 (+789).

Як інформував «Рейтинг Букмекерів», фахівці компанії Favbet оцінили шанси народної депутатки від фракції Слуга Народу Ірини Верещук стати міністром оборони.

Букмекери: чи відкусить Оззі Осборн голову кажанові, щоб зупинити коронавірус?

Букмекери оцінили ймовірність відкриття метро на Троєщину до 2024 року

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт