Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Букмекер назвав фаворита бомбардирської гонки у Лізі чемпіонів

Владислав Стародубцев
За розрахунками фахівців букмекерської компанії Favbet, форвард «Баварії» Роберт Лєвандовскі – фаворит бомбардирської гонки у Лізі чемпіонів сезону 2020/2021 років.
Букмекер назвав фаворита бомбардирської гонки у Лізі чемпіонів

Букмекер назвав фаворита бомбардирської гонки у Лізі чемпіонів

За два тижні стартує груповий етап найпрестижнішого клубного турніру Європи. Одне з найголовніших питань майбутньої кампанії: чи зможе лідер атак «Баварії Роберт Лєвандовскі вдруге поспіль стати найкращим голеодором сезону у Лізі чемпіонів?

Відповідно до котирувань аналітиків, саме 32-річний поляк, найімовірніше, заб’є найбільшу кількість голів у турнірі в сезоні 2020/2021 років. На відповідний перебіг подій пропонується укласти парі за 4.70 (21% ймовірності).

Головними конкурентами Лєвандовскі в боротьбі за звання найкращого бомбардира стануть лідер «ПСЖ» Кіліан Мбаппе (6.80, 15%), нападник «Ювентуса» Кріштіану Роналду (7.0, 14%), ватажок «Барселони» Ліонель Мессі (7.70, 13%), молодий талант «Боруссії» Дортмунд Ерлінг Холанд (9.0, 11%) та вінгер «Ліверпуля» Мохаммед Салах (10.0, 10%).

У списку перебуває низка гравців з українських клубів. Зокрема, на перебіг подій, за яким півзахисник «Аталанти» Руслан Малиновський стане найкращим голеодором турніру, пропонують поставити за 200.0 (0,5%), аналогічні шанси у атакувальних гравців «Динамо» та «Шахтаря»: Владислава Супряги (200.0, 0,5%), Жерсона Родрігеса (200.0, 0,5%), Марлоса (200.0, 0,5%) та Жуніора Мораєса (200.0, 0,2%).

Минулого сезону звання найкращого бомбардира Ліги чемпіонів завоював Роберт Лєвандовскі. У доробку поляка 15 забитих м’ячів у 10-ти зустрічах. На другій позиції розташувався Ерлінг Холанд, який оформив 10 голів у 2-х матчах. Топ-3 з 9-ма голами у 10-ти матчах замкнув Серж Гнабрі.

Фінал Ліги чемпіонів сезону 2020/2021 зіграють у травні наступного року на стадіоні «Олімпійський» у Стамбулі (Туреччина).

«Рейтинг Букмекерів» інформував, що фахівці компанії Favbet оцінили шанси українських клубів та назвали фаворита майбутньої Ліги чемпіонів.

Букмекери оцінили шанси «Динамо» в групі смерті ЛЧ

Букмекери: «Шахтар» – аутсайдер квартету B Ліги чемпіонів

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт