Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Букмекер: 85% – імовірність повернення Бейла в «Тоттенхем»

Сергій Гумен
Валлійський півзахисник Гарет Бейл може залишити мадридський «Реал» в поточне трансферне вікно. На думку букмекерської контори Paddy Power, висока ймовірність того, що вінгер продовжить свою кар’єру в лондонському «Тоттенхемі».
Букмекер: 85% - імовірність повернення Бейла в «Тоттенхем»

Букмекер: 85% – імовірність повернення Бейла в «Тоттенхем»

Лондонський «Тоттенхем» не припиняє активно працювати над придбанням атакувального півзахисника мадридського «Реала» Гарета Бейла, про це повідомляє видання The Athletic. «Шпори» і «Королівський» клуб ще не дійшли повної згоди. Обговорюється варіант, при якому лондонці можуть орендувати півзахисника. Крім того, англійському клубу належить узгодити умови особистого контракту з самим Бейлом, проте «Тоттенхем» займає особливе місце в серці валлійського футболіста, тому він має намір погодитися пограти в лондонському колективі.

Основним конкурентом «Шпор» в боротьбі за Гарета вважається інший англійський клуб – «Манчестер Юнайтед». «Червоні дияволи» теж цікавляться 31-річним футболістом національної збірної Уельсу, проте в трансферний лист «Манкуніанців» входить велика кількість футболістів, тому про конкретику з Бейлом говорити не доводиться.

Згідно з оцінкою букмекерської контори Paddy Power, шанси «Тоттенхема» підписати контракт з Бейлом складають 85% ймовірності (котирування – 1,17). Варто зазначити, що тиждень тому на такий розвиток подій ставки приймалися з коефіцієнтом 2,1 (48%).

Якщо Гарет, попри очікування експертів, перейде в «Манчестер Юнайтед», зіграє ставка з коефіцієнтом 6,0, що дорівнює 17% ймовірності. Топ-3 претендентів на валлійця замикає французький «ПСЖ». Поставити на трансфер гравця в паризький гранд пропонують за 17,0 (6%).

Бейл упродовж останніх декілька років не отримує регулярної ігрової практики в «Реалі», валлієць неодноразово заявляв в інтерв’ю, що хоче покинути «вершкових», однак керівництво іспанського клубу не йде назустріч Гарету. Чинний контракт півзахисника з «Галактікос» розрахований до 30-го червня 2022-го року.

У минулому сезоні чемпіонату Іспанії Гарет взяв участь в 16 поєдинках, відзначившись двома забитими м’ячами та двома результативними передачами.

Вчора, 15-го вересня, стало відомо, що букмекери обвалили коефіцієнт на звільнення Жозе Моурінью з «Тоттенхема».

Букмекери оцінили шанси Ярмоленка перейти в «Шеньдунь Лунен»

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт