Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Букмекер: 47% – ймовірність перемоги «Баварії» над «ПСЖ» в основний час

Сергій Гумен
У неділю, 23-го серпня, відбудеться фінальний матч Ліги чемпіонів між французьким «ПСЖ» і німецькою «Баварією». Букмекерська компанія Favbet приймає ставки на тріумфатора вирішального протистояння.
Букмекер: 47% - ймовірність перемоги «Баварії» над «ПСЖ» в основний час

Букмекер: 47% – ймовірність перемоги «Баварії» над «ПСЖ» в основний час

У фіналі Ліги чемпіонів сезону 2019/2020 французький «ПСЖ» зіграє проти мюнхенської «Баварії». На думку букмекерської контори Favbet, фаворитом цього протистояння є німецька команда. Шанси підопічних Ганса-Дітера Фліка здобути перемогу в основний час зустрічі складають 47% ймовірності (коефіцієнт – 2,04). На нічийний результат ставки приймаються з котируванням 4,05 (24%). Імовірність успіху паризького колективу дорівнює 29% (3,3).

Також приймаються ставки на тріумфатора Ліги чемпіонів з урахуванням додаткового часу та серії пенальті. Поставити на прохід «Баварії» пропонують з коефіцієнтом 1,59, що відповідає 61% ймовірності. Якщо володарем трофея стане «ПСЖ», зіграє ставка з котируванням 2,46 (39%).

Шанси мюнхенського гранда пробити фору (-1) складають 35% ймовірності (2,75). Імовірність перемоги французького клубу з аналогічною форою відповідає лише 17% (5,7).

Експерти прогнозують в цьому матчі результативний футбол. Ставки на тотал більше (2,5) приймаються з коефіцієнтом 1,42 (67%). Якщо команди не проб’ють цей тотал, буде виграшним парі з котируванням 2,89 (33%). Зробити ставку на варіант «обидві заб’ють» можна за 1,42 (67%).

Найімовірнішим рахунком фіналу Ліги чемпіонів вважається 1:1. На такий розвиток подій встановлений коефіцієнт 8,2 (12%).

Якщо одного з гравців команд буде видалено з поля, зіграє ставка з котируванням 3,9 (24%). Імовірність призначення пенальті становить 31% (3,0).

У складі «ПСЖ» найвищі шанси відзначитися голом має нападник Кіліан Мбаппе – 48% ймовірності або коефіцієнт 2,1. Імовірність голу бразильця Неймара – 42% (2,4). Якщо аргентинець Мауро Ікарді зможе вразити ворота Мануеля Ноєра, зіграє парі з котируванням 2,5 (40%).

Роберт Левандовський – фаворит на гол у складі «Баварії». Шанси польського бомбардира розписатися у воротах паризької команди дорівнюють 64% ймовірності (1,57). Сценарій, за якого забитим м’ячем відзначиться форвард Джошуа Зіркзе, оцінюється в 42% ймовірності (2,4). Поставити на гол у виконанні Сержа Гнабрі кожен охочий може за 2,5 (40%).

Статистичні показники «ПСЖ» і «Баварії»

«ПСЖ» посів перше місце у своїй групі, випередивши мадридський «Реал», бельгійський «Брюгге» та турецький «Галатасарай». В рамках 1/8 фіналу Ліги чемпіонів паризький гранд зустрічався з дортмундською «Боруссією». У першому матчі протистояння підопічні Томаса Тухеля на виїзді зазнали поразки з рахунком 1:2, проте на своєму домашньому стадіоні змогли взяти переконливий реванш – 2:0. У чвертьфіналі французька команда зустрічалася в форматі одноматчевого протистояння з італійською «Аталантою». «ПСЖ» поступався з рахунком 0:1, проте в самій кінцівці поєдинку зміг забити два м’ячі й вирвати перемогу. За путівку до фіналу турніру парижани боролися з німецьким «РБ Лейпцигом». У цьому матчі боротьби не вийшло – Неймар і компанія розгромили суперника з рахунком 3:0.

«Баварія» також посіла перше місце у своїй групі, випередивши лондонський «Тоттенхем», грецький «Олімпіакос» і сербську «Црвену Звезду». На стадії 1/8 фіналу мюнхенський колектив грав проти лондонського «Челсі». Підопічні Ганса-Дітера Фліка впевнено переграли команду Френка Лемпарда по сумі двох матчів з рахунком 7:1 (на виїзді – 3:0, вдома – 4:1). У 1/4 фіналу «Баварія» грала проти каталонської «Барселони». Гучне протистояння іспанського та німецького клубів завершилося розгромною перемогою чемпіона Бундесліги з рахунком 8:2. У півфіналі мюнхенці без проблем розібралися з французьким «Ліоном» (3:0).

Попередні матчі між «ПСЖ» і «Баварією»

Вісім попередніх зустрічей «ПСЖ» і «Баварії» відбулися на груповому етапі Ліги чемпіонів.

«ПСЖ»: В5 Н0 П3 ЗГ12 ПГ11

«Баварія»: В3 Н0 П5 ЗГ11 ПГ12

05.12.17: «Баварія» – «ПСЖ» 3:1 (Левандовський 8, Толіссо 37, 69; Мбаппе 50)

27.09.17: «ПСЖ» – «Баварія» 3:0 (Дані Алвес 2, Кавані 31, Неймар 63)

18.10.00: «Баварія» – «ПСЖ» 2:0 (Саліхаміджич 3, Пауло Сержіо 89)

26.09.00: «ПСЖ» – «Баварія» 1:0 (Леруа 90)

05.11.97: «ПСЖ» – «Баварія» 3:1 (Гава 17, Моріс 73, Леруа 75; Баббел 28)

22.10.97: «Баварія» – «ПСЖ» 5:1 (Елбер 4, 73, Янкер 21, 47, Хельмер 51; Сімоне 48)

23.11.94: «Баварія» – «ПСЖ» 0:1 (Веа 80)

14.09.94: «ПСЖ» – «Баварія» 2:0 (Веа 39, Браво 80)

Орієнтовні стартові склади на матч «ПСЖ» – «Баварія»

«ПСЖ»: Ріко, Керер, Тьяго Сілва, Кімпембе, Бернат, Паредес, Маркіньос, Еррера, Ді Марія, Неймар, Мбаппе.

«Баварія»: Ноєр, Кімміх, Боатенг, Алаба, Девіс, Горецька, Алькантара, Перішич, Мюллер, Гнабрі, Левандовський.

У складі паризького гранда відразу три футболісти ризикують пропустити майбутній фінал Ліги чемпіонів. Півзахисник Ідрісса Гейє відчуває проблеми з м’язами, захисник Левен Кюрзава та голкіпер Кейлор Навас пошкодили стегно. У мюнхенського клубу зустріч пропустить французький захисник Бенжамена Павар, який вибув до кінця сезону через травму. Під великим питанням вихід на поле ще одного захисника – Жерома Боатенга. У футболіста проблеми з м’язами.

Матч «ПСЖ» – «Баварія» відбудеться у неділю, 23-го серпня, на нейтральному стадіоні «Да Луш» в Лісабоні (Португалія).

Фінальний поєдинок обслуговуватиме бригада арбітрів на чолі з італійцем Даніеле Орсато. Допомагати йому будуть асистенти Лоренцо Манганеллі та Алессандро Джаллатіні. Відповідати за VAR будуть Массіміліано Ірратті, Марко Гуїда та Роберто Діас. Резервний рефері – румун Овідіу Хацеган.

Фінал Ліги чемпіонів на стадіоні «Да Луш» почнеться о 22:00 за київським часом. Пряму трансляцію зустрічі проведе телеканал «Футбол 1».

«ПСЖ» – «Баварія». Прогноз і ставка Олександра Золотогорського

«ПСЖ» – «Баварія». Прогноз і ставка Юрія Шевченка

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт