Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

БК Betwinner стала титульним спонсором «Карпат» – букмекер вийде на український ринок

Владислав Стародубцев
Львівський клуб оголосив про початок співпраці з міжнародною букмекерською компанією Betwinner. «Карпати» – перший клуб в Україні з яким БК Betwinner уклала контракт.
БК Betwinner стала титульним спонсором «Карпат»

БК Betwinner стала титульним спонсором «Карпат»

Директор зі стратегічного розвитку «Левів» Сергій Болотніков розповів, що букмекер збирається придбати ліцензію для роботи на території України.

«Ми раді, що навіть посеред сезону змогли знайти ще одного партнера, який повірив у наш проект. І нам дуже приємно, що це такий серйозний партнер.

Цікава деталь: ми довго вели перемовини з BETWINNER, але компанія чекала, коли врегулюються усі питання в українському законодавстві і вдасться отримати повноцінну ліцензію. Такий підхід до справи нам дуже імпонує. Переконані, що ця співпраця стане довготривалою і принесе користь усім сторонам.

Закликаємо вболівальників «Карпат» підтримувати нашого нового партнера, який підтримує клуб!», – прокоментував Болотніков підписання контракту в коментарі клубній пресслужбі.

Жоао Ваз, PR-директор BETWINNER, теж тішиться, що вдалося домовитися про співпрацю з українським клубом.

«Для мене велике задоволення і величезна честь налагодити партнерство з ФК «Карпати» Львів – це один з найвідоміших клубів України, у якого великі традиції. Це дуже добре відображає силу футболу, який виходить з-за меж столиці країни. 

Ми обрали «Карпати», тому що бачили відповідальний і серйозний підхід, з яким його рада директорів керує клубом, і плани повернутися в українську прем’єр-лігу. Ми бажаємо «Карпатам» вдалого року і сподіваємося, що це буде тільки початок довгого успішного партнерства і ми разом підемо вперед до нових перемог!», – підсумував представник БК.

За умовами угоди, логотип BETWINNER буде розміщений на передній частині футболок жіночої та чоловічої команд львів’ян. Бренд-амбасадором компанії у Латинській Америці є легендарний бразильський захисник Роберто Карлос.

БК Betwinner стала титульним спонсором «Карпат»

У BETWINNER є україномовна версія сайту, а також передбачена можливість завести рахунок у гривні. «РБ» представляє до вашої уваги огляд цієї БК, в якому ви зможете дізнатися про всіх переваги та недоліки букмекера.

Наразі «Карпати» виступають у Другій лізі. Після семи турів команда перебуває у підвалинах турнірної таблиці – на 12-му місці. Нагадаємо, що ще минулого сезону «Леви» виступали в елітному дивізіоні українського футболу.

«Карпати» в УПЛ: букмекер назвав шанси львів’ян повернутися в еліту

Мілевський повертається в УПЛ: «Динамо», «Колос» чи «Минай» – куди перейде Артем?

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт