Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Більшість експертів «РБ» показали плюс у жовтні 2023 року

Рейтинг Букмекерів
8 із 11 експертів команди «Рейтингу Букмекерів» у минулому місяці були корисними нашим читачам, продемонструвавши плюсовий баланс.
Більшість експертів «РБ» показали плюс у жовтні 2023 року

Більшість експертів «РБ» показали плюс у жовтні 2023 року

У жовтні 2023 року 8 із 11 експертів «Рейтингу букмекерів» були в плюсі. Найкращі результати на дистанції в місяць видали Іван Громіков (+32,1% прибутку), Ігор Циганик (+29,8%) та Олександр Михайлюк (+20,3%), за ставками яких можна було заробити 1665, 4625 та 2775 гривень відповідно, виходячи з того, що кожна ставка оцінюється в 100 гривень.

Трійка кращих жовтень 23

Окремо варто відзначити у жовтні фантастичні виграші Ігоря Циганика на матчах «Шахтар» – ЛНЗ Черкаси (точний рахунок: 3:0, зіграв кф. 8,00) та «Барселона» – «Реал Мадрид» (точний рахунок: 1:2, зіграв кф. 9,40), де коментатор на каналі «2+2», ексведучий програми «ПРОФУТБОЛ» зміг не лише вірно спрогнозувати усі 3 варіанти ставок, а і вгадати точні рахунки! Фантастика, браво!

Бурбас жовтень 23

Також у жовтні чудово себе показав Ігор Бурбас (+14,7% прибутку, +3108 гривень чистого прибутку). Відомий український журналіст-інсайдер запам’ятався крутими прогнозами на матчах Нідерланди – Франція (перемога Франції + обидві заб’ють, зіграв кф. 4,25) та «Інтер» – «Бенфіка» (перемога «Інтера» + тотал менше 2,5, зіграв кф. 4,45), які стабільно потрапляли до нашого щотижневого рейтингу Топ-5 прогнозів команди «Рейтингу Букмекерів»

кпж23

Також звертаємо Вашу увагу на спільну сторінку нашої редакції Київ Пасажирський, де ви можете знайти різноманітні експреси та суперекспреси. У жовтні плюс у відсотковому плані КП склав 11,1%, а в грошовому еквіваленті – 1813 гривень. У жовтні у нас дістався пункту призначення суперекспрес на ЛЧ і ЛЄ із коефіцієнтом 13,49! Тож запрошуємо підписуватися на блог.

З,К і Г жовтень 23

Зрештою, довіритись у жовтні Олександру Золотогорському (+8,3%), Максиму Кравцю (+5,9%), та Максиму Гіленку (+5,4%) також було не зайвим – прогнозистам вдалося вийти в плюс. Наші експерти пропонували прогнози, скориставшись якими, на вашому рахунку в БК було б більше на 555, 629 та 1998 гривень відповідно.

Артем Вадимович ж23

На жаль, 31 жовтня, на 54-му році життя відійшов у вічність наш експерт, відомий журналіст і головний редактор журналу «Футбол» Артем Франков. У свій крайній місяць роботи на сайті «Рейтинг букмекерів» Артем Вадимович запам’ятався нам потужними доїздами на матчах «Дженоа» – «Мілан» (перемога «Мілана» + ТМ 2,5, зіграв кф. 4,30), «Ліверпуль» – «Евертон» (червона картка: так, зіграв кф. 4,60) та «Барселона» – «Атлетік» (перемога «Барселони» + ТМ 2,5, зіграв кф. 4,50). Найближчим часом очікуйте окремий матеріал на нашому сайті, який буде присвячений пам’яті Метра української спортивної журналістики.

Жовтень 2023. Успішність прогнозів команди «Рейтингу Букмекерів»

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт