Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Юрій Шевченко – найкращий прогнозист команди «РБ» у березні 2024 року

Рейтинг Букмекерів
За підсумками березня 2024 року, найуспішнішим прогнозистом в команді експертів «Рейтингу Букмекерів» став Юрій Шевченко.
Юрій Шевченко – найкращий прогнозист команди «РБ» у березні 2024 року

За підсумками березня 2024 року, найуспішнішим прогнозистом в команді експертів «Рейтингу Букмекерів» став Юрій Шевченко.

З першого по тридцять перше березня 2024 року Юрій Шевченко зробив 37 ставок, 19 з яких виявилися виграшними. При цьому плюс у відсотковому плані нашого експерта склав +17,8%, а в грошовому еквіваленті – 2442 гривень, виходячи з того, що кожна ставка оцінювалася в 100 гривень.

Середній виграшний коефіцієнт прогнозів Юрія Шевченка у березні дорівнював 2,08. Відмічаємо виграшну серію експерта із восьми поспіль вгаданих прогнозів на матчі за участю італійських клубів у Серії А та єврокубках. У експерта в березні зайшли потужні коефіцієнти 3,50 («Наполі» – «Торіно», нічия) та 3,79 (Україна – Ісландія, перемога України + обидві заб’ють). Крім того, Юрій Шевченко другий місяць поспіль стає найкращим прогнозистом команди «РБ» – браво!

Шева березень 2024

Загалом березень став складним місяцем для експертів, але варто виділити круті доїзди від Олександра Михайлюка та Ігоря Бурбаса на матчі «Фіорентина» – «Рома» (зіграли коефіцієнти 5,80 та 4,00), Максима Гіленка на матчі «Ліверпуль» – «Манчестер Сіті» (нічия, зіграв коефіцієнт 3,95), Ігоря Циганика на зустрічі Боснія і Герцеговина – Україна (зіграли коефіцієнти 7,00, 2,05, 2,01 та 1,82) чи Роберто Моралеса на поєдинку його улюбленої Ла Ліги «Кадіс» – «Гранада» (зіграв коефіцієнт 3,65), які стабільно потрапляли до нашого щотижневого рейтингу Топ-5 прогнозів команди «Рейтингу Букмекерів».

Також звертаємо Вашу увагу на спільну сторінку нашої редакції Київ Пасажирський, де ви можете знайти різноманітні експреси та суперекспреси. Запрошуємо підписуватися на блог.

Березень 2024. Успішність прогнозів команди «Рейтингу Букмекерів»

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт