Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Беттори засипали Сидорчука повідомленнями подяки після виграшу Північної Македонії

Владислав Стародубцев
Півзахисник збірної України Сергій Сидорчук розповів, як уболівальники «Синьо-жовтих» відреагували на перемогу в матчі другого туру групового етапу чемпіонату Європи проти Північної Македонії (2:1).
Беттори засипали Сидорчука повідомленнями подяки після виграшу Північної Македонії

Беттори засипали Сидорчука повідомленнями подяки після виграшу Північної Македонії

Відповідаючи на питання про повідомлення у соцмережах капітан «Динамо» зазначив, що зміст меседжів залежить від підсумкового результату того чи іншого поєдинку 

«Зараз багато підтримки, різноманітних приємних слів. Але водночас деяких футболістам пишуть таке, що здоровій людині на думку не спаде», – розповідає хавбек. 

До прикладу, після поразки від збірної Нідерландів одному з гравців «Синьо-жовтих» написали таку нісенітницю, яка б в голові у притомної людини при здоровому глузді точно не виникла, каже Сидорчук. 

«Коли все більш-менш добре йде – ніхто погано нічого не напише. Зараз популярне повідомлення в Instagram: «Дякую за перемогу, я на вас поставив 50 гривень» або щось на зразок цього. Це, напевно, найпопулярніше повідомлення». 

Наостанок 30-річний гравець подякував уболівальникам нашої команди на стадіоні у Бухаресті. За його словами, у нього дрижаки виступили на шкірі, коли на передматчевій розминці почув «Червону руту»: «Дуже круто, кайфонув. Давно такого не бачив. Уболівальникам дякую за це», – резюмував Сергій Сидорчук під час пресконференції.

Під час вчорашньої зустрічі він з’явився на полі на за рахунку 2:1, на 78 хвилині замінивши Миколу Шапаренка. Коефіцієнт на перемогу нашої збірної складав 1.70Заключний поєдинок групового етапу чемпіонату Європи Україна зіграє найближчого понеділка, 21 червня. На «Арені Націонале» у тому ж таки Бухаресті команді Андрія Шевченка протистоятиме Австрія. 

Після двох турів лідером квартету C є Нідерланди (6 очок), які вже забезпечили собі місце у плей-оф. На другому місці розташувалася Україна – «Синьо-жовті» мають аналогічну кількість очок з Австрією, але випереджають команду Франко Фоди за додатковими показниками. Північна Македонія – абсолютні аутсйдери групи (0 очок).

Коефіцієнти, що зіграли в матчі Україна – Північна Македонія (2:1)

Коефіцієнти, що зіграли в матчі Нідерланди – Україна (3:2)

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт