Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Баварія – Арсенал Ліга чемпіонів: прогноз на матч 17.04.2024

Ярослав П'ятницький
Матч Баварія – Арсенал плей-оф Ліги чемпіонів: коефіцієнти і ставки кращих букмекерів, статистика команд, оцінка шансів, чого очікувати від матчу 17 квітня 2024.

баварія - арсенал

Ліга чемпіонів 2023/2024 наближається до головних стадій турніру, і на черзі зараз вирішальні поєдинки чвертьфіналу. Мільйони вболівальників по всьому світу будуть спостерігати за цим видовищем, зокрема за протистоянням Баварія – Арсенал.

Матч-відповідь плей-оф ЛЧ між підопічними Томаса Тухеля та Мікеля Артети відбудеться у середу, 17-го квітня. Стартовий свисток пролунає о 22:00 за київським часом, місцем проведення другого акту цієї вистави буде стадіон мюнхенців – «Альянц Арена».

Нижче на цій сторінці читачі порталу «Рейтинг Букмекерів» можуть переглянути котирування БК, ставки на матч Баварія – Арсенал, а також інформацію щодо трансляції надважливої гри в контексті продовження боротьби за головний клубний трофей.

Коефіцієнти букмекерів

Трейдери букмекерської компанії VBET виставили коефіцієнти Баварія – Арсенал. Вони дають обом командам чимало шансів на підсумковий успіх, проте господарі все ж йдуть невеликими фаворитами прийдешнього поєдинку:

  • перемога «Баварії» – 2.35 (ймовірність 41%)
  • нічия в осн. час – 3.80 (26%)
  • перемога «Арсенала» – 2.98 (33%)

Прохід мюнхенського клубу до півфіналу Ліги чемпіонів УЄФА за сумою двох поєдинків оцінюється коефіцієнтом 1.71 (ймовірність 56%), тоді як аналогічна ставка на команду Мікеля Артети йде за кеф 2.18 (ймов. 44%).

Прогнози експертів

Відомий український журналіст-інсайдер і постійний експерт «Рейтингу Букмекерів» Ігор Бурбас дав свій прогноз на матч Ліги чемпіонів Баварія – Арсенал:

У першій зустрічі «Каноніри» контролювали перебіг і частіше створювали нагоди. Але гострішим все одно виглядав суперник. Тепер у Мюнхені вже він господар ситуації. І прагне вперше після здобуття трофея у 2020-му вийти бодай до 1/2, а три попередні роки «Баварія» залишала турнір у чвертьфіналі. Зараз їй теж непросто.

Психологія німців нестабільна, є місце і вагомим кадровим втратам. Пошкодження Комана та дискваліфікація Девіса позбавляють команду швидкості. Цей компонент однозначно буде за «Арсеналом». Хоча пригадуючи португальську зустріч з «Порту» перевага легко нівелюється.

У господарів після перепочинку має повернутися Ноєр і в сукупності зі злим генієм «канонірів» Кейном саме цей зірковий дует, на мій погляд, позбавить лондонців можливості вперше за 15 років сягнути півфіналу.

Подивитися інший прогноз на матч плей-оф ЛЧ Баварія – Арсенал від експертів порталу «Рейтинг Букмекерів» можна за цим посиланням.

Трансляція гри

Де дивитися матч плей-оф Ліги чемпіонів Баварія – Арсенал 17 квітня 2024? Переглянути другий поєдинок між підопічними Томаса Тухеля і Мікеля Артети можна на медіасервісі Megogo – транслятора єврокубків у нашій країні. Також буде змога подивитися гру на всіх платформах, що мають доступ до цього онлайн-сервісу.

Олег Федорчук: «В 1/2 ЛЧ бачу «Баварію», «Барселону», «Атлетіко» та «Ман Сіті»

ЗМІ: Нагельсманн та Флік є головними кандидатами, щоб очолити «Баварію» – букмекери не вірять

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт