Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Артета та Вієйра – найвірогідніші наступники Емері в лондонському «Арсеналі»

Сергій Гумен
Лондонський «Арсенал» в останніх поєдинках трохи забуксував, що стало приводом для чуток про можливу відставку іспанського фахівця Унаї Емері з поста головного тренера команди. Експерти пропонують вгадати можливого нового наставника «Канонірів».
Артета та Вієйра - найвірогідніші наступники Емері в лондонському «Арсеналі»

Артета та Вієйра – найвірогідніші наступники Емері в лондонському «Арсеналі»

Букмекерська контора Marathonbet пропонує ставки на наступника іспанця Унаї Емері біля керма лондонського «Арсенала». Головним кандидатом, на думку екпертів, є колишній футболіст команди Мікель Артета, який на сьогодні працює в якості асистента Хосепа Гвардіоли в «Манчестер Сіті». Поставити на цей варіант можна з коефіцієнтом 3,55, що відповідає 28 відсоткам ймовірності.

Основним конкурентом 37-річного іспанця вважається ще один екс-гравець «Канонірів» – француз Патрік Вієйра. Зараз 43-річний фахівець займає пост рульового «Ніцци». Призначення Вієйра головним тренером лондонського колективу букмекери оцінили котируванням 4,8 (21%). Трійку претендентів закриває колишній наставник туринського «Ювентуса» та «Мілана» Массіміліано Аллегрі, який зараз перебуває у статусі безробітного. Цей варіант любителі ставок можуть зіграти з коефіцієнтом 9,4 (11%).

У число менш ймовірних кандидатів на пост головного тренера «Арсенала» потрапили наступні фахівці: Рафаель Бенітес (18% – 6%), Зінедін Зідан (21,0 – 5%), Карло Анчелотті (23,0 – 4%), Тьєррі Анрі (26,0 – 4%) та Маурісіо Почеттіно (51,0 – 2%). Також можна поставити на можливе повернення в клуб Арсена Венгера, який очолював команду з 1996 по 2018 роки. Цей варіант оцінили котируванням 48,0 (2%).

Варто зазначити, що призначення з приставкою «виконуючий обов’язки головного тренера» не буде зараховано як виграш.

Нинішній головний тренер «Канонірів» Унаї Емері займає пост наставника команди з літа 2018 року. Його контракт з лондонським клубом розрахований до кінця сезону-2020/21.

У поточному сезоні англійської Прем’єр-ліги «Арсенал» під керівництвом іспанського фахівця набрав 16 очок після десяти турів і знаходиться на п’ятому місці в турнірній таблиці. У груповому турнірі Ліги Європи столичний клуб здобув три перемоги в трьох поєдинках і впевнено лідирує в таблиці квартету F.

Букмекери пропонують вгадати наступника Деніела Крейга в ролі Джеймса Бонда

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт