Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Арсенал – Баварія Ліга чемпіонів: прогноз на матч 09.04.2024

Ярослав П'ятницький
Матч Арсенал – Баварія плей-оф Ліги чемпіонів: коефіцієнти і ставки кращих букмекерів, статистика команд, оцінка шансів, чого очікувати від матчу 9 квітня 2024.

арсенал

Одним з чвертьфіналів найпрестижнішого клубного турніру Ліга чемпіонів 2024 буде протистояння Арсенал – Баварія. Востаннє ці клуби грали між собою в офіційному матчі у 2017-му році, а три останні очні зустрічі завершилися з однаковим рахунком 5:1 на користь мюнхенців.

Перший поєдинок плей-оф ЛЧ між підопічними Мікеля Артети та Томаса Тухеля відбудеться у вівторок, 9-го квітня. Стартовий свисток пролунає о 22:00 за київським часом, а місцем футбольної вистави стане домашня арена лондонців – «Емірейтс».

Нижче в цій публікації читачі «Рейтингу Букмекерів» можуть переглянути котирування БК, ставки на матч Ліги чемпіонів Арсенал – Баварія, а також інформацію щодо трансляції першої гри між англійським та німецьким колективом.

Коефіцієнти букмекерів

Аналітики букмекерської компанії Marathonbet виставили свої коефіцієнти Арсенал – Баварія. Попри історію особистих зустрічей цих двох колективів, БК вважають лондонський клуб – фаворитом протистояння:

  • Перемога «Арсенала» – 1.72 (ймовірність 56%)
  • Нічия – 4.15 (23% ймовірності)
  • Перемога «Баварії» – 4.55 (ймов. 21%)

Прохід підопічних Мікеля Артети до півфіналу Ліги чемпіонів УЄФА за сумою двох поєдинків оцінюється коефіцієнтом 1.68 (ймовірність 56%), тоді як прохід мюнхенців йде за кеф 2.13 (44%).

Прогнози експертів

Колишній футболіст національної збірної, а нині відомий український тренер Сергій Ковалець дав свій прогноз на матч Ліги чемпіонів Арсенал – Баварія:

На нас чекає поєдинок, що захоплює з погляду видовищності футболу. У цій парі я ставлю на «Арсенал», оскільки в «Баварії» зараз не все гаразд щодо мікроклімату команди і тренерів з керівництвом клубу.

В старті «канонірів» має з’явитися Зінченко – він добре тримає баланс гри та вміє підлаштовуватися під будь-який стиль гри. Нехай він не такий помітний, але Олександр – дуже корисна і важлива ланка в колективних діях «Арсеналу».

Як я вже зазначив, моїм фаворитом цього протистояння є команда Мікеля Артети. А щодо першого поєдинку між лондонським та мюнхенським клубом – ставлю на мінімальну перемогу «канонірів» з рахунком 2:1.

Подивитися інший прогноз на матч плей-оф ЛЧ Арсенал – Баварія від експертів порталу «Рейтинг Букмекерів» можна за цим посиланням.

Трансляція гри

Де дивитися матч плей-оф Ліги чемпіонів Арсенал – Баварія 9 квітня 2024? Переглянути протистояння підопічних Мікеля Артети і Томаса Тухеля можна на відомому медіасервісі Megogo, який є єдиним транслятором єврокубків в Україні, а також на всіх платформах, що мають доступ до цього онлайн-сервісу.

Сергій Ковалець: «Арсенал» є фаворитом проти «Баварії», а в «Реала» і «Ман Сіті» – паритет»

ТОП беттинг-апсетів тижня: нічия «ПСЖ», втрата «Челсі» та чергова поразка «Баварії»

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт