Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Андрій Воробей: «Від Реброва чекаю на якісне перезавантаження збірної України»

Ярослав П'ятницький
В національної збірної України під керівництвом нового головного тренера Сергія Реброва розпочався збір, присвячений до товариського матчу проти Німеччини і двох кваліфікаційних поєдинків до Євро-2024 проти Північної Македонії та Мальти. Про перспективи «синьо-жовтих» у цих зустрічах портал «Рейтинг Букмекерів» розповів колишній нападник збірної України Андрій Воробей.

воробей

— Андрію, призначення Сергія Реброва ні для кого не стало секретом. Які ваші очікування?

— Ми дуже довго чекали на це призначення. Після гарних часів з Андрієм Шевченком на чолі – щось потім порушилося у грі команди. Збірну почало лихоманити, результат зник.

Тому зараз хочеться, щоб відбулося якісне перезавантаження. Прийшов новий, амбітний, молодий наставник, який вже має за плечима хороший досвід тренерської роботи.

Варто також зауважити, що Сергій Ребров добре знає український футбол та виконавців збірної.

— Чого ви чекаєте від майбутніх матчів збірної України проти Німеччини, Північної Македонії та Мальти?

— Поєдинок із Німеччиною буде пізнавальним для нового тренерського штабу. Потрібно якнайкраще підійти до офіційних ігор. Всі ми хочемо, як і сказав головний тренер, побачити агресивний футбол у виконанні «cиньо-жовтих».

При цьому часу на розгойдування немає. Хто не зможе себе зараз проявити – може опинитися поза головною командою країни. А в матчах із Північною Македонією та Мальтою я чекаю лише на максимальний результат. Якщо, звичайно, збірна України хоче претендувати на високі місця у своїй відбірній групі.

— На ваш погляд, враховуючи ситуацію в нашій країні, чи стала за останні роки збірна України більш досвідченою та сильною командою?

— На рахунок того, чи стала збірна сильнішою, я поки що нічого сказати не можу, оскільки останні результати не були позитивними у глобальному розумінні.

Більш досвідченою? Певною мірою можливо, адже багато наших футболістів вже давно виступають за кордоном, нещодавно цей список поповнили ще декілька виконавців. І якщо поглянути на список гравців – то майже половина з них представляє іноземні клуби.

Проте збірна, на мою думку, зараз перебуває у сплячому режимі. Але треба швидко прокидатися (усміхається). Часу для експериментів, знову ж таки, тренери не мають.

— Перший на черзі спаринг з Німеччиною. Наскільки важливо у ньому поєдинку отримати позитивний результат?

— У будь-якій грі, товариський це матч чи офіційний, команди хочуть перемагати. Але виходячи з тієї ситуації, в якій опинилася наша збірна, це буде дуже непросто, оскільки у розпорядженні тренерського штабу всього декілька днів для підготовки до гри з таким сильним і авторитетним суперником.

Я двома руками за позитивний результат для «синьо-жовтих» у Німеччині. Однак не думаю, що це вдасться зробити у першій грі. Тут важливо, щоб збірна України у всеозброєнні підійшла до матчів кваліфікаційного турніру.

— Тоді яким буде ваш прогноз на товариський матч між Німеччиною та Україною?

— Думаю, що результат буде не на нашу користь. Мене більше цікавить якість гри у виконанні команди Сергія Реброва.

Навіть якщо ми й програємо в один м’яч – це було б непогано, а нічия чи перемога – взагалі супер. Рахунок? 2:1 на користь господарів.

Прогнози експертів на матч Німеччина – Україна

Букмекери оцінили шанси Гаттузо, Луческу, Срни та інших очолити «Шахтар»

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт