Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

5 подій для ставок на спорт. 2 – 8 березня

Сергій Гумен
Редакція «Рейтингу Букмекерів» підготувала для вас п’ять найцікавіших подій для ставок на спорт в період з другого по восьме березня. Поєдинки української Прем’єр-ліги, гучне дербі Манчестера та матчі лідерів чемпіонату Іспанії зібрані у цьому матеріалі.
5 подій для ставок на спорт. 2 - 8 березня

5 подій для ставок на спорт. 2 – 8 березня

Українська Прем’єр-ліга. 22-й тур

В рамках 22-го туру чемпіонату України відбудуться поєдинки між командами, які ведуть запеклу боротьбу за єврокубкові місця. В першому протистоянні чернігівська «Десна» зустрінеться на своєму домашньому стадіоні с луганською «Зорею». Перед цією зустріччю господарі посідають четверте місце в турнірній таблиці Прем’єр-ліги, а гості – друге. Шанси колективу Віктора Скрипника на перемогу в цьому матчі складають 39% (коефіцієнт – 2,43). На нічийний результат дають 3,4 (28%). На перемогу «Десни» можна зробити ставку з коефіцієнтом 2,89 (33%). На тотал (2,5) встановлені наступні котирування: на більше – 2,27 (41%), на менше – 1,59 (59%).

5 подій для ставок на спорт. 2 - 8 березня

5 подій для ставок на спорт. 2 – 8 березня

Ще в одному центральному протистоянні 22-го туру української Прем’єр-ліги «Олександрія» при домашніх трибунах зустрінеться з київським «Динамо». Команди посідають в турнірній таблиці п’яте і третє місця відповідно. Фаворитом в котируваннях букмекерської контори Favbet вважаються підопічні Олексія Михайличенка з коефіцієнтом 1,47 (65%) на перемогу. На успіх команди Володимира Шарана ставки приймають за 6,4 (15%), а на нічию – за 4,65 (20%). Аналітики прогнозують в цьому поєдинку тотал більше (2,5). На цей варіант запропоноване котирування 1,8 (53%). На менше встановлений коефіцієнт 2,02, що становить 47% ймовірності.

Іспанська Прімера. 26-й тур

Одним з центральних протистоянь 26-го туру чемпіонату Іспанії стане зустріч на мадридському стадіоні «Ванда Метрополітано», де місцевий «Атлетіко» прийме «Севілью». Команди посідають в турнірній таблиці четверте і п’яте місця відповідно. Фаворитом майбутнього матчу, за версією букмекерської компанії Favbet, є команда Дієго Сімеоне. На перемогу столичного клубу запропонований коефіцієнт 1,95, що становить 49% ймовірності. На нічийний результат встановлене котирування 3,25 (29%), а на «вікторію» гостей – 4,35 (22%). Експерти схиляються до того, що в цьому поєдинку буде зафіксований тотал менше (2,5). На цей варіант можна зробити ставку з котируванням 1,49 (63%). Зіграти «верх» в матчі пропонують за 2,51 (37%).

5 подій для ставок на спорт. 2 - 8 березня

5 подій для ставок на спорт. 2 – 8 березня

У другому цікавому поєдинку 26-го туру чемпіонату Іспанії каталонська «Барселона» на «Камп Ноу» буде грати проти «Реала Сосьєдад». Перед цим матчем «Синьо-гранатові» посідають друге місце  у турнірній таблиці, а команда з Сан-Себастьяна перебуває на третій позиції. Аналітики вважають, що господарі мають хороші шанси на перемогу. На успіх каталонців дають коефіцієнт 1,32 (72%). Перемога гостей оцінюється котируванням 8,8 (11%), а нічия – 5,5 (17%). На тотал (2,5) приймаються ставки з наступними коефіцієнтами: на більше – 1,43 (65%), на менше – 2,71 (35%).

Англійська Прем’єр-ліга. 29-й тур

5 подій для ставок на спорт. 2 - 8 березня

5 подій для ставок на спорт. 2 – 8 березня

Центральним протистоянням 29-го туру чемпіонату Англії є дербі Манчестера між «Манчестер Юнайтед» і «Манчестер Сіті». Матч відбудеться на стадіоні «Олд Траффорд». На даний момент «Містяни» йдуть на другій позиції в турнірній таблиці АПЛ, а «Червоні дияволи» посідають п’яту сходинку. Найбільш імовірним результатом зустрічі вважається перемога «Манчестер Сіті» з коефіцієнтом 1,49 (64%). В успіх команди Уле Гуннара Сульшера букмекери практично не вірять, запропонувавши на цей варіант котирування 6,2 (15%). На нічию можна поставити за 4,55 (21%). Експерти прогнозують в дербі Манчестера тотал більше (2,5). На «верх» приймаються ставки з коефіцієнтом 1,61 (58%), на «низ» – 2,23 (42%).

Букмекери: «Ювентус» виграє чемпіонат і кубок у сезоні 2019/2020?

Букмекери оцінили шанси «Ман Сіті» виграти Лігу чемпіонів під керівництвом Гвардіоли

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт