Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Жирона – Барселона Ла Ліга: прогноз на матч 04.05.2024

Ярослав П'ятницький
Матч Жирона – Барселона 34 тур Ла Ліги: коефіцієнти і ставки кращих букмекерів, статистика команд, оцінка шансів, чого очікувати від матчу 4 травня 2024.

жирона-барселона

В рамках 34-го туру чемпіонату Іспанії з футболу (Ла Ліга 2023 / 2024) буде проходити вкрай цікаве протистояння Жирона – Барселона. В першому колі «синьо-гранатові» зазнали поразки на своєму полі з рахунком 2:4.

Поєдинок другого кола Прімери між підопічними Мічела і Хаві відбудеться у суботу, 4-го травня. Стартовий свисток пролунає о 19:30 за київським часом, а місцем зустрічі стане домашня арена команди Віктора Циганкова та Артема Довбика – «Естадіо Мунісіпаль де Монтіліві».

Нижче в цій публікації користувачі порталу «Рейтинг Букмекерів» можуть переглянути котирування БК, ставки на матч Жирона – Барселона, а також інформацію щодо трансляції каталонського дербі.

Коефіцієнти букмекерів

Аналітики букмекерської компанії Favbet виставили коефіцієнти Жирона – Барселона. На їхню думку, обидва клуби мають чималі шанси на успіх, з невеликою перевагою «синьо-гранатових»:

  • перемога «Жирони» – 2.83 (ймовірність 35%)
  • нічия – 4.10 (24%)
  • перемога «Барселони» – 2.47 (41%)

Ставка «обидві команди заб’ють» оцінюється невисоким коефіцієнтом 1.42 (ні – 2.86), тотал голів у поєдинку більше трьох йде за кеф 1.68.

Прогнози експертів

Постійний прогнозист «Рейтингу Букмекерів» та ведучий багатьох футбольних студій Максим Гіленко підготував свій прогноз на матч Ла Ліга Жирона – Барселона:

«Барселона» в останніх шести турах здобула п’ять перемог, багато забиває та заслужено вийшла на друге місце. «Жирона», звичайно, стала більш пасивною на виїзді, але вдома вона майже бездоганна – 13 перемог і дві нічиї в 16-ти матчах.

На мій погляд, нічия виглядає найімовірнішим результатом, але так ризикувати я все одно не радив би. Логічніше поставити на непрограш Довбика та Циганкова.

«Барса» все-таки забагато пропускає, та й є сумніви, що для команди Хаві критично важливо, яке місце посісти – друге чи третє. А ось для «Жирони» кожне очко та кожен гол є оновленням особистого рекорду.

Подивитися інший прогноз на матч 34 тур Прімера Жирона – Барселона від експертів порталу «Рейтинг Букмекерів» можна за цим посиланням.

Трансляція гри

Де дивитися матч Жирона – Барселона 4 травня 2024? Переглянути протистояння підопічних Мічела та Хаві можна на медіасервісі Megogo, який має права на трансляцію іспанської Ла Ліги в Україні. Також буде змога подивитися гру на тих ресурсах, що мають доступ до згаданого медіасервісу або ж субліцензію на показ Прімери, наприклад Volia TV.

Букмекери оцінили шанси на «Золотий м’яч»-2024: Довбик у списку

БК приймає ставку, що Клопп наслідує приклад Хаві та залишиться в «Ліверпулі»

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт