Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Збірна Німеччини на ЧС-2022 з футболу

Олександр Дузь
Збірна Німеччини на чемпіонаті світу 2022: ставки і коефіцієнти, результати та прогнози, склад команди, розклад матчів у групі.

Збірна Німеччини на ЧС-2022 з футболу
Склад збірної Німеччини

Тренерський штаб «Німецької машини» визначився з переліком гравців, які захищатимуть кольори команди на ЧС 2022. Всього на головну першість чотириріччя поїдуть 26 футболістів. Цікаво, що серед них є молодий представник «Боруссія» Дортмунд Юссуфі Мукоко. Хлопцю лише 17 років. Схоже, він стане наймолодшим учасником чемпіонату світу 2022 року. Загалом заявка Німеччини виглядає так: 

Воротарі: Мануель Нойєр («Баварія»), Марк-Андре тер Штеген («Барселона»), Кевін Трапп («Айнтрахт»);

Захисники: Армель Белла-Кочап («Саутгемптон»), Маттіас Гінтер, Крістіан Гюнтер (обидва – «Фрайбург»), Тіло Керер («Вест Хем»), Лукас Клостерманн, Давид Раум (обидва – «РБ Лейпциг»), Антоніо Рюдігер («Реал» Мадрид), Ніко Шлоттербек, Ніклас Зюле (обидва — «Боруссія» Дортмунд);

Півзахисники: Юліан Брандт («Боруссія» Дортмунд), Джамал Мусіала, Леон Горетцька, Йозуа Кімміх, Томас Мюллер, Лерой Сане (усі — «Баварія»), Маріо Гетце («Айнтрахт»), Ілкай Гюндоган («Манчестер Сіті»), Кай Хавертц («Челсі»), Йонас Хофманн («Боруссія» Менхенгладбах);

Нападники: Карім Адейемі, Юссуфа Мукоко (обидва — «Боруссія» Дортмунд), Ніклас Фюллькруг («Вердер»), Серж Гнабрі («Баварія»).

Тренер: Ханс-Дітер Флік. 

Все про чемпіонат світу з футболу 2022 (ЧС-2022)

Розклад матчів у групі Е

  • 23.11.2022 Німеччина – Японія
  • 27.11.2022 Іспанія – Німеччина
  • 01.12.2022 Коста-Рика – Німеччина

Результати на попередніх чемпіонатах світу в XXI столітті

  • Японія / Південна Корея ЧС-2002 – фіналіст
  • Німеччина ЧС-2006 – 3 місце
  • ПАР ЧС-2010 – 3 місце
  • Бразилія ЧС-2014 – чемпіон
  • росія ЧС-2018 – груповий етап

Яку БК обрати для ставок на ЧС-2022?

Місце збірної у рейтингу FIFA

Перед стартом світової першості німці займають 11 сходинку рейтингу ФІФА. Команда традиційно входить до переліку головних фаворитів на чемпіонство.

Прогнози

Німеччина – це завжди Німеччина. Одна з найсильніших збірних в історії футболу, яка чотири рази вигравала чемпіонат світу. Золото, срібло та дві бронзи – це здобуток «Бундестім» на ЧС тільки в XXI столітті. Шалена стабільність. Навіть попри провал у 2018 році й невихід з групи.

В Катарі від німців можна чекати всього. Їм до снаги зазіхнути навіть на фінал та титул. Хоча в команді немає розкручених зірок рівня Роналду або Мессі (чи Мбаппе, якщо говорити про нову генерацію), збірна Німеччини завжди брала іншим – стабільністю, дисципліною та прагматизмом. Саме ці характеристики й приносили титули. Поки інші шукали красу та романтику в футболі, німці давали результат.

Кваліфікацію до ЧС-2022 Німеччина пройшла на одному диханні, вигравши групу з великою перевагою. Можливо, когось непокоїть результат команди в Лізі націй. Однак для топових збірних цей турнір точно не є пріоритетним. До того ж в групі з Італією, Англією та сенсаційною Угорщиною зайняти третю сходинку не так і соромно.

На чемпіонаті світу німці будуть мотивовані, тож ми маємо побачити команду на вирішальних стадіях. Груповим етапом цього разу все точно не закінчиться. Навіть попри наявність у квартеті потужної Іспанії, непростої Японії та незрозумілої Коста-Рики.

Збірна Німеччини на ЧС-2022 з футболу

Найкращі букмекери для ставок на чемпіонат світу з футболу 2022

Ставки і коефіцієнти

Свій шлях на турнірі Німеччина розпочне матчем з японцями. Фаворитом протистояння букмекер VBET вважає європейську збірну. Коефіцієнти Німеччина – Японія наступні:

  • П1 – 1.49
  • Х – 4.60
  • П2 – 6.80

Далі у німців зустріч з Іспанією. Скоріш за все, це буде битва за підсумкову першу сходинку в групі. Шанси рівні. На звитягу «Бундестім» в цьому матчі букмекери дають коефіцієнт 2.74. Іспанців можна заграти за 2.59, а нічию – за 3.51.

В останньому турі групового раунду Німеччина зіграє з Коста-Рикою. Це мають бути «залізні» три очки. Принаймні аналітики БК в цьому не сумніваються. Значна перевага в коефіцієнтах на користь європейської команди:

  • П1 – 12.00
  • Х – 6.00
  • П2 – 1.28

Що ж стосується загальної звитяги Німеччини на чемпіонаті світу, заграти цю подію можна за 12.00.

Загалом на збірну Німеччини прогнози давати – справа невдячна. Це потужна команда, яка може показати максимум на будь-якому турнірі. Однак, якщо щось піде не так, можливий дуже несподіваний результат. Наприклад, як на чемпіонаті світу 2018 року.

До речі, взяти вихід німців з групи можна за скромні 1.12. Якщо з першого місця – 2.10.

Прогнози на ЧС-2022

Також на VBET можна зробити ставку щодо стадії мундіалю, до якої дістанеться Німеччина:

  • чвертьфінал – 1.80
  • півфінал – 3.25
  • фінал – 5.50

За 1.85 можна заграти загальний тотал голів німецької команди на турнірі (більше 8.5). Якщо ви вважаєте, що саме Німеччина заб’є найбільшу кількість м’ячів серед всіх учасників мундіалю, вашій увазі коефіцієнт 10.00 на цю подію.

Серед фаворитів бомбардирських перегонів представників німецької збірної немає. В принципі не дивно, адже ця збірна завжди була потужною в плані колективу. Без акцентів на персоналіях. Найбільші шанси позмагатися за «Золоту бутсу», на думку букмекерів, у Гнабрі. Проте коефіцієнт 41.00 говорить про те, що навряд чи Сержу вдасться втрутитися у протистояння Кейна (8.00), Мбаппе (9.00), Мессі (12.00) та Неймара (13.00), яких і вважають основними претендентами на звання головного голеадора чемпіонату світу.

Історія ставок на чемпіонат світу: Україна на ЧС-2006, 1:7 Бразилії та кусючий Суарес

FAQ

Найкраще досягнення збірної Німеччини на чемпіонатах світу?

Німецька команда вигравала світову першість чотири рази (у 1954, 1974, 1990 та 2014).

Найбільша перемога Німеччини на ЧС?

На чемпіонаті світу 2002 року, який проходив на полях Японії та Південної Кореї, німці розбили Саудівську Аравію з рахунком 8:0.

Найбільша поразка Німеччини на чемпіонатах світу?

На турнірі 1954 року в Швейцарії збірну Німеччини розгромили угорці з рахунком 8:3. Зрештою це завадило німцям виграти той чемпіонат.

Найкращий бомбардир Німеччини на ЧС з футболу?

Найбільше голів за німецьку команду на чемпіонатах світу забив Мірослав Клозе. Він відзначався 16 разів.

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт