Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Запрацював сайт першої легальної контори України: що з виведенням коштів та кому платити податки за гру?

Олександр Дузь
БК Parimatch відтепер офіційно обслуговує українських клієнтів. На сайті pm.ua вже можна зареєструватися та робити ставки.
Запрацював сайт першої легальної контори України

Запрацював сайт першої легальної контори України

Як раніше повідомляв «Рейтинг Букмекерів», контора першою отримала та оплатила ліцензію. Нещодавно повноцінно запрацював і сайт БК. Його відвідувачам доступна реєстрація, є широкий вибір подій та ринків для ставок. Всі подробиці роботи ресурсу вашій увазі у нашому огляді.

Варто зазначити, що на відміну від більшості офшорних букмекерів, які не проводять верифікацію одразу після відкриття рахунку, для гри у легальному «Паріматчі» необхідно після реєстрації відправити копію паспорта, ID-картки або водійського посвідчення та селфі з документом. Завантажити все це можна у розділі «Підтвердження рахунку». Контора обіцяє, що процедура перевірки даних не забере більш як 30 хвилин.

Що стосується виведення коштів, букмекер швидко оброблює платежі. Це стосується як поповнення, так і зняття коштів. «Рейтинг Букмекерів» протестував платоспроможність БК та отримав виплату з верифікованого рахунку протягом 5 хвилин, хоча на сайті «Паріматч» зазначений термін 15 хв. – 24 г. Тож все пройшло навіть швидше. Сподіваємося, так буде й надалі.

Важливим є й питання податків, адже воно турбує багатьох гравців вже не перший місяць. Звернувшись до представника підтримки компанії, «Рейтинг Букмекерів» отримав наступну відповідь:

Податок вираховується під час створення заявки на виведення коштів. Інформація про те, яка сума буде знята в якості податку, буде вказана в процесі створення даної заявки.

Таким чином, можна зробити висновок, що букмекер є податковим агентом, тому гравцям самостійно подавати декларації та звертатися у ДПС не знадобиться.

Цікаво, що, окрім спортивних ставок на понад 20 видів, на сайті української БК Parimatch є й інші розваги – казино, слоти, TV-ігри. Стосовно бонусів наразі  букмекер має вітальну пропозицію, за умовами якої можна отримати до 2500 гривень. Сума подарунку складає 100% від розміру першого депозиту. Детальні умови цього бонусу та інших пропозиції букмекерів доступні у відповідному розділі порталу «РБ», який регулярно оновлюється.

Parimatch підписав угоду з Федерацією кіберспорту України

У Києві облаштують фан-зону для перегляду матчів України на Євро-2020

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт