Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

З 1001.0 до 67.0: букмекери обвалили коефіцієнт на чемпіонство «Астон Вілли» в АПЛ

Владислав Стародубцев
«Віллани» вперше за 90 років виграли перші чотири матчі поспіль в чемпіонаті Англії. Після вражаючого стартового перформансу беттори почали масово укладати парі на чемпіонство команди в англійській Прем’єр-лізі.
З 1001.0 до 67.0: букмекери обвалили коефіцієнт на чемпіонство «Астон Вілли» в АПЛ

З 1001.0 до 67.0: букмекери обвалили коефіцієнт на чемпіонство «Астон Вілли» в АПЛ

Низка світових букмекерських компаній суттєво підвищили шанси «Астон Вілли» на перемогу у чемпіонаті Англії сезону 2020/2021 років, інформує портал Oddschecker.

Після недільної перемоги над «Лестером» (1:0) підопічні Діна Сміта залишилися єдиною командою в лізі, що поки не втрачала очок (4 перемоги у 4-х турах). Одразу після матчу з «Лисицями» беттори масово почали робити ставки на перебіг подій, за яким «Астон Вілла» здобуде титул найкращої команди Англії за підсумками цього сезону.

60% від загальної кількості ставок у лінії на чемпіона АПЛ припали саме на «Астон Віллу». Це змусило букмекерів різко знизити коефіцієнт на «Вілланів». До прикладу,  на початку жовтня шанси цієї команди в боротьбі за чемпіонство оцінювали коефіцієнтом 1001.0, тоді як зараз на перемогу бірмінгемців у лізі пропонуються «зарядити» за 67.0. А деякі букмекерські компанії й взагалі пропонують на відповідний варіант коефіцієнт 34.0.

За даними статистичного порталу WhoScored, «Астон Вілла» у перших чотирьох турах здобула більше третини від загальної кількості очок у минулому сезоні. Тоді команда у 38-ми турах набрала 35 очок.

Наразі у бірмінгемців більше шансів здобути титул чемпіона Англії (34.0,), аніж вилетіти у Чемпіоншип (36.0).

«Попри те, що минулого сезону «Астон Вілла» дивом врятувалася від вильоту, у цьому розіграші команда у вогні. «Віллани» провели прекрасну трансферну кампанію влітку. Завдяки вдалим підписанням команда стала набагато менше пропускати.

Якщо вони й надалі продовжать так грати, мрії про титул найкращої команди Англії можуть стати реальністю», – розповів представник Oddschecker Каллум Вілсон. 

На цю мить у турнірній таблиці АПЛ лідирує «Евертон», у доробку якого 13 очок. На другій позиції перебуває «Астон Вілла», у якої 12 балів та на 1 зіграний матч менше. Проміжну трійку найкращих з 10-ма очками замикає «Ліверпуль». У наступному турі «Астон Вілла» у рідних стінах прийматиме «Лідс Юнайтед» Марсело Б’єлси.

Раніше повідомлялося, що аналітики оцінили шанси новачка «Манчестер Юнайтед» Едінсона Кавані стати найкращим бомбардиром АПЛ.

Букмекери оцінили шанси «Ліверпуля» оформити требл

Ліга чемпіонів для Пепа: які титули виграє «Манчестер Сіті» цього сезону?

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт