Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Євробачення-2020 під загрозою зриву через коронавірус

Сергій Гумен
Пісенний конкурс має відбутися в Нідерландах. Містом проведення обрали Роттердам. Півфінали заплановані на 12 і 14 травня, а головний титул розіграють 16 травня. У конкурсі візьме участь 41 учасник.
Євробачення-2020 під загрозою зриву через коронавірус

Євробачення-2020 під загрозою зриву через коронавірус

Конкурс Євробачення-2020, який повинен відбутися у травні в Роттердамі (Нідерланди), можуть перенести в разі продовження поширення епідемії коронавіруса. Про це розповів вірусолог Аб Остерхау, передає RTL. За його словами, попри те, що в країні наразі не зафіксували випадків епідемії, швидше за все, Нідерландам також доведеться зіткнутися з вірусом.

«Потрібно розглядати й таке, що конкурс може не відбутися. Однак все залежить від того, наскільки сильною буде епідемія коронавіруса безпосередньо перед Євробаченням. Але наразі все виглядає не дуже обнадійливо через різні місця, де вірус зараз з’являється», – сказав Остерхау.

При цьому в Європейській мовній спілці (EBU), яка є організатором Євробачення, повідомили, що стежать за ситуацією і в разі необхідності будуть розглядати запасні варіанти проведення конкурсу.

«Ми дотримуємося рекомендацій Нідерландського національного інституту громадського здоров’я та навколишнього середовища. Якщо вони скажуть, що є конкретна загроза, то ми вживемо заходів. Зараз занадто рано про це говорити», – повідомили в EBU.

На конкурсі Україну буде представляти гурт Go-A з композицією «Соловей». За версією букмекерської компанії Favbet, шанси українців виграти Євробачення-2020 становлять лише 4% (коефіцієнт – 25,0). Таким чином, за версією аналітиків, Go-A може розраховувати на 17-е місце.

Нагадаємо, що Євробачення має відбутися в Нідерландах. Містом проведення обрали Роттердам. Півфінали заплановані на 12 і 14 травня, а головний титул розіграють 16 травня. У конкурсі візьме участь 41 учасник.

Євро-2020 під загрозою через коронавірус – букмекери не вірять в перенесення турніру

20% – ймовірність перенесення фіналу Ліги чемпіонів або Ліги Європи через коронавірус

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт