Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

WTA оголосила про партнерство, що допоможе вирішити проблему договірних матчів

Сергій Гумен
Організація серії елітних змагань жіночого професійного тенісу повідомила про співпрацю з компанією Stats Perform в декількох напрямках.
WTA оголосила про партнерство, що допоможе вирішити проблему договірних матчів

WTA оголосила про партнерство, що допоможе вирішити проблему договірних матчів

Жіноча тенісна асоціація (Women’s Tennis Association, WTA) оголосила про нове партнерство з технологічним постачальником даних. Їм стала Stats Perform – чиказька компанія, що займається спортивними даними та аналітикою. Про це повідомляє видання Europeangaming.eu.

Керуюча організація серії елітних змагань жіночого професійного тенісу повідомила, що співпраця з Stats Perform відбуватиметься одразу в декількох напрямках – ексклюзивний потік даних, отриманих від судді, на більшій кількості матчів WTA, а також надшвидкий потік інформації, зібраний аналітиками Opta з Stats Perform.

Зокрема, мова йде про докладну статистику матчів, аж до найдрібніших деталей в діях тенісисток. Це значно підвищить рівень передачі даних в реальному часі та зробить їх доступними для глядачів і бетторів. Така деталізація буде забезпечена шляхом використання штучного інтелекту, розробленого аналітичним агентством. Завдяки доступу до розширеної статистики, аналітики та комплексної інформації вболівальники отримають можливість краще вивчити теніс.

У WTA вважають, що нова співпраця поліпшить чинний сервіс потокової передачі відео в реальному часі. Це підвищить якість послуг, що надаються в сегменті ставок на спортивні події в режимі live.

У Stats Perform заявили, що планують підвищити авторитет тенісисток WTA та вирішити проблему договірних матчів, а також махінацій під час ставок на спорт – шляхом усунення тимчасових розривів у передачі даних. Для цього компанія впроваджує два незалежні канали зв’язку.

У 2019-му році турніри WTA подивилася рекордна за кількістю аудиторія – в 700 мільйонів осіб. Сезон WTA 2020 включає 55 заходів і чотири турніри Великого шлему, які проходять на шести континентах, у 29 країнах і регіонах. Сезон завершиться фіналом Shiseido WTA в Шеньчжені, де буде розіграний призовий фонд в 14 мільйонів доларів і визначені найкращі гравці сезону в одиночному та парному розряді.

Нагадаємо, що Tennis Integrity Unit раніше повідомляла, що статистика махінацій під час тенісних матчів істотно збільшилася. Найбільший стрибок спостерігали в період першої хвилі пандемії коронавірусу, коли всі офіційні ліги скасували матчі, а недобросовісні організатори проводили напівофіційні змагання.

«Рейтинг Букмекерів» повідомляв, що українського тенісиста Станіслава Поплавського довічно дискваліфікували за договірні матчі.

Іспанський тенісист дискваліфікований на вісім років за договірні матчі

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт