Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Володимир Єзерський: «Перехід Забарного до АПЛ – приклад для молодих гравців»

Ярослав П'ятницький
Цього тижня ряди «Борнмута» поповнив 20-річний український центрбек Ілля Забарний. Напередодні гри його нового клубу проти «Брайтона» портал «Рейтинг Букмекерів» попросив Володимира Єзерського розповісти про перспективи захисника на туманному Альбіоні, адже цей фахівець свого часу працював із Забарним у юнацьких збірних України.

єзерський

— Перехід Забарного до англійської Прем’єр-ліги – це яскравий приклад для молодих гравців, як за короткий період можна з дитячо-юнацького футболу потрапити до пайкращої ліги світу, — розповідає Єзерський. — Думаю, що Ілля не загубиться на туманному Альбіоні, він має усі дані, щоб прогресувати.

Але найважливіше, що у Забарного є інтелект та стійка психологія. Коли я почав працювати з юнацькою збірною України, було видно, що тоді ще 15-річний Ілля – «проектний» футболіст.

Він практично всі поєдинки грав без замін, неозброєним оком було видно талант цього виконавця. Я не здивований тому, що Забарний у 20 років поїхав до топ-чемпіонату, він переріс український футбол.

Щодо перспектив його нової команди – то буде непросто зберегти прописку в еліті, проте це виклик. Виступати в англійській Прем’єр-лізі у компанії з найкращими футболістами – неоціненно.

Залишається лише вірити, що «Борнмут» збереже місце у вищому дивізіоні, а сам Забарний своєю грою вийде на вищий рівень. Це також буде дуже корисним і для збірної України, яку незабаром чекають відповідальні матчі у кваліфікаційному раунді Євро-2024.

На Іллю чекає непростий період, і важливо, щоб він якнайшвидше адаптувався в новій команді. Я вірю в його здібності.

Як для центрального захисника – у Забарного непогана швидкість, хороший вибір позиції, він впевнено діє на другому поверсі, у грі один в один, та й при виході з оборони можна будувати гру через нього.

Ще раз повторюся: важливо, щоб Забарний якнайшвидше адаптувався. Іллі потрібно зрозуміти ідею та модель гри своєї нової команди, також буде дуже важлива довіра головного тренера «Борнмута» Гарі О’Ніла.

Забарний – в «Борнмуті»: тотал карток, голів та зіграних матчів

Зідан в збірній України – букмекер оцінив шанси

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт