Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

В Іспанії почала діяти заборона реклами гемблінгових компаній

Олександр Дузь
Напевно, багатьох цікавить, куди ж зникли з форми команд Ла Ліги логотипи букмекерів. Можливо, хтось подумав, що відомі клуби знайшли більш щедрих спонсорів, але це на так і справа тут у державній політиці щодо азартних ігор.
В Іспанії почала діяти заборона реклами гемблінгових компаній

В Іспанії почала діяти заборона реклами гемблінгових компаній

Законопроект, який забороняє рекламу гемблінгових компаній, був затверджений ще восени минулого року. Проте держава дала десять місяців на узгодження всіх нюансів між сторонами, які пов’язані з рекламою азартних ігор.

Футбольні клуби, догравши сезон Ла Ліги, влітку почали шукати нових спонсорів, зрозумівши, що потік беттингових грошей скоро закінчиться. Валенсія, наприклад, змінила у якості титульного спонсора БК Bwin на криптовалютний токен, а «Севілья» – Marathonbet на трейдингову платформу. Комусь пощастило менше й вони досі знаходяться у пошуках нових партнерів.

Для іспанського футболу, який не так багато заробляє на телевізійних правах, якщо порівнювати з тією ж Англією, втрата букмекерської підтримки – справжній виклик. Проте державу більше хвилюють темпи розвитку залежності серед населення. Саме через це реклама азартних ігор фактично зникне.

Заборона стосується не тільки футболок команд, стадіонів та спорту загалом. Реклами більше не буде на телебаченні, радіо та в інших ЗМІ. Її заборонено також розташовувати на міських рекламних площах, плакатах тощо. Однак є один момент – деякі ЗМІ отримають можливість демонструвати промо гемблінгових компаній в період з першої години ночі до п’ятої ранку.

Цікаво, що  обмеження стосуються тільки приватних букмекерів та казино. Державні компанії зможуть й далі рекламуватися у будь-який час.

За інформацію іспанських видань, заборона офіційно почала працювати з початку вересня. За порушення чинного законодавства заплановані штрафи від 100 тисяч євро до 1 мільйона. Крім того, порушникам заборонять працювати протягом шести місяців.

Youtube заборонив рекламу букмекерів

Twitch закрив рекламу букмекерів, Time2Play вирішив цим скористатися 

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт