Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Україна – Північна Македонія: прогноз на матч кваліфікації до чемпіонату Європи 2024

Ярослав П'ятницький
Дізнайтеся про прогноз на матч кваліфікації між збірними України та Північної Македонії до чемпіонату Європи 2024. Отримайте інформацію про очікувані результати, ключових гравців, аналіз форми команд та перспективи на матч від 14 жовтня 2023.

укр-македонія

Аналіз матчу Україна – Північна Македонія (14.10.2023)

Жовтнева перерва на матчі збірних розпочнеться для нас грою Україна – Північна Македонія. Відбір до чемпіонату Європи 2024 продовжується, а зараз настає час якщо не вирішальних, то вкрай важливих поєдинків.

В очній зустрічі першого кола проти македонців підопічні Сергія Реброва здійснили камбек у другому таймі, вигравши з рахунком 2:3. Здобуті тоді три залікові пункти важко переоцінити, адже в нашій групі йде запекла боротьба за друге місце, що теж дає прямий вихід на Євро.

Україна та Північна Македонія загалом провели між собою 6 матчів, в більшості з яких успіх святкували «синьо-жовті» (4 рази). Ще по одному разу були зафіксовані перемога македонців та нічия.

Прогноз на матч Україна – Північна Македонія

Відомий український журналіст, коментатор відеосервісу MEGOGO і постійний експерт «Рейтингу Букмекерів» Роберто Моралес підготував прогноз на матч чемпіонату Європи Україна – Північна Македонія:

За якістю складу македонці не вражають, але усі ще надто добре пам’ятають, як вони у березні 2022-го року в Палермо обіграли Італію та не пустили чинних чемпіонів Європи на мундіаль в Катар.

У своїй історії Україна шість разів грала з македонцями. В товариських матчах поступилася і зіграла в нічию, а от в офіційних завжди перемагала.

Моя ставка – перемога збірної України і тотал більше (2,5).

Інші прогнози та ставки на матч Україна – Північна Македонія кваліфікація Євро 2024 від наших експертів можна переглянути за цим посиланням.

Ставки на матч Україна – Північна Македонія

Трейдери букмекерської компанії GG.BET виставили свої коефіцієнти Україна – Північна Македонія. Вони вважають нашу збірну – очевидним фаворитом цього протистояння:

  • перемога України – 1.62
  • нічия – 3.85
  • перемога Македонії – 5.76

Впевнений виграш команди Сергія Реброва щонайменше у два м’ячі (фора -1,5) оцінюється коефіцієнтом 2.70, ставка «обидві заб’ють»2.04 (ні – 1.76).

«Верховий» тотал, тобто більше 2.5, можна заграти за кеф 2.02, тоді як тотал менше 2.5 йде за 1.80.

Аналіз виступів збірної Північної Македонії у відборі до Євро 2024

Македонці провели 5 матчів, в яких здобули 2 перемоги, 1 нічию, а також двічі зазнали поразки, одна з яких завершилася цілковитим розгромом – 7:0 проти Англії.

Відповідно різниця забитих і пропущених м’ячів у Македонії є від’ємною (7:12). Варто зазначити, що обидві перемоги нашого найближчого суперника сталися у поєдинках проти Мальти.

Під час жовтневої міжнародної паузи збірна Північної Македонії проведе лише один офіційний поєдинок відбору ЧЄ 2024 – саме проти України. Ще один матч македонці зіграють зі збірною Вірменії, яку очолює колишній наставник «синьо-жовтих» Олександр Петраков.

Конкурс до матчу Україна – Північна Македонія: призовий фонд 1000 гривень!

Аналіз виступів збірної України у відборі до Євро 2024

Збірна України перед жовтневими матчами відбору на ЧЄ 2024 посідає третє місце у своїй відбірковій групі. Набравши сім очок у п’яти поєдинках, «синьо-жовті» за додатковими показниками випереджають Північну Македонію, але поступаються Італії.

Команді Сергія Реброва у кваліфікації до майбутнього чемпіонату Європи залишається провести три матчі – проти Македонії, Мальти та Італії. Відбір на Євро-2024 Україна завершить 20-го листопада, коли відбудеться номінально домашній матч проти італійців.

укр-табл

Склад збірної Північної Македонії

Тренерський штаб Благоя Мілевського включив до заявки Північної Македонії 25 гравців. Лише один футболіст виступає у національному чемпіонаті – воротар Ігор Алексовський.

Воротарі: Столе Димітрієвський («Райо Вальєкано», Іспанія), Даміан Шишковський («Докса», Кіпр), Ігор Алексовський («Работнічкі»).

Захисники: Вісар Мусліу («Падерборн», Німеччина), Езджан Аліоскі («Аль-Ахлі», Саудівська Аравія), Нікола Серафімов («Фехервар», Угорщина), Тодор Тодоровський («Залаегерсег», Угорщина), Йован Манєв («Осієк», Хорватія), Боян Дімоські («Акрон», росія), Ахмет Ільязовський («Хвідовре», Данія), Стефан Асковський («Раднічкі Ніш», Сербія).

Півзахисники: Еніс Барді («Трабзонспор», Туреччина), Еліф Ельмас («Наполі», Італія), Аріан Адемі («Динамо» Загреб, Хорватія), Яні Атанасов («Краковія», Польща), Агон Елезі («Вараждин», Хорватія), Давід Бабунський («Мезйокйовешд», Угорщина), Існік Алімі («Сепсі», Румунія).

Нападники: Александар Трайковський («Хайдук», Хорватія), Боян Мійовський («Абердин», Шотландія), Мілан Рістовський («Спартак» Трнава, Словаччина), Вальйон Етемі («Істанбулспор», Туреччина), Дарко Чурлінов («Бернлі», Англія), Любче Дорієв («Согдіана», Узбекистан), Дімітар Мітровський («Вараждин», Хорватія).

Склад збірної України

Початкова заявка нашої національної команди на жовтневі матчі виглядає наступним чином:

Воротарі: Георгій Бущан («Динамо»), Анатолій Трубін («Бенфіка»), Андрій Лунін («Реал»).

Захисники: Микола Матвієнко, Юхим Конопля (обидва «Шахтар»), Денис Попов, Олександр Караваєв (обидва «Динамо»), Віталій Миколенко («Евертон»), Ілля Забарний («Борнмут»), Сергій Кривцов («Інтер» Маямі), Богдан Михайліченко («Динамо» Загреб).

Півзахисники: Андрій Ярмоленко, Віталій Буяльський (обидва «Динамо»), Тарас Степаненко, Олександр Зубков, Георгій Судаков, Єгор Назарина (усі «Шахтар»), Олександр Зінченко («Арсенал»), Михайло Мудрик («Челсі»), Сергій Сидорчук («Вестерло»), Руслан Маліновський («Дженоа»), Віктор Циганков («Жирона»).

Нападники: Роман Яремчук («Валенсія»), Артем Довбик («Жирона»), Владислав Ванат («Динамо»).

Згодом тренерський штаб Сергія Реброва був вимушений провести у складі декілька змін через травми. Замість Віктора Циганкова і Андрія Ярмоленка викликали Олександра Піхальонка з «Дніпра-1» та Назарія Русина з англійського «Сандерленда».

Також на заміну Андрію Луніну приїхав голкіпер «Шахтаря» Дмитро Різник, а захисника «Дніпра-1» Олександра Сватка перевели до основної заявки з резервного списку.

Факти про збірну Північної Македонії

Північна Македонія посідає 66-те місце у світовому рейтингу збірних від FIFA.

Загальна вартість складу македонців складає 55,45 млн євро. Майже в половину від цієї суми оцінюється півзахисник «Наполі» Еліф Елмас (€26 млн).

У відборі до Євро-2024 Македонія забила поки 7 голів. Найкращим бомбардиром команди є той самий Елмас, на рахунку якого 3 забиті м’ячі.

Факти про збірну України

У світовому рейтингу FIFA українська національна збірна з футболу посідає 24-те місце.

Найдорожчим гравцем «синьо-жовтих» є вінгер «Челсі» Михайло Мудрик (€45 млн), а загальна вартість складу становить 274,5 мільйона євро.

Збірна України забила 6 голів у відборі до Євро-2024, авторами всіх забитих м’ячів стали різні футболісти.

Шанси Північної Македонії на перемогу

Згідно з букмекерськими котируваннями, македонці йдуть андердогом у протистоянні з нашою збірною. Аналітики БК дають першому супернику «синьо-жовтих» в жовтневих матчах всього 16% на успіх.

Останні матчі Північної Македонії

  • Мальта 0:2 Македонія
  • Македонія 1:1 Італія
  • Англія 7:0 Македонія
  • Македонія 2:3 Україна
  • Македонія 1:0 Фарери

Шанси України на перемогу

На думку букмекерів, команда Сергія Реброва є впевненим фаворитом у матчі з македонцями: шанси на перемогу «синьо-жовтих» становлять 59%. Можливий нічийний результат оцінюється позначкою 25%.

Останні матчі України

  • Італія 2:1 Україна
  • Україна 1:1 Англія
  • Україна 1:0 Мальта
  • Пн Македонія 2:3 Україна
  • Німеччина 3:3 Україна

Часті питання (FAQ)

Де знайти останні новини про матч Україна – Македонія?

Цікаві новини з індустрії спорту і беттингу ви можете знайти на нашому порталі у відповідному розділі.

Де буде проходити матч Україна – Північна Македонія 14 жовтня 2023?

Номінально домашній для «синьо-жовтих» матч відбудеться в суботу, 14-го жовтня, о 16:00 за київським часом. Він буде проходити у чеській Празі на стадіоні «Епет Арена», де свої поєдинки грає місцева «Спарта».

На яких каналах будуть показувати матч збірної України – збірної Північної Македонії 14 жовтня 2023?

Цю зустріч можна переглянути абсолютно безкоштовно на всіх регіональних телеканалах Суспільного мовлення.

Де можна купити квитки на матч Україна – Північна Македонія 14 жовтня 2023?

Придбати квитки на поєдинок нашої збірної проти македонців можна у касах празького стадіону «Епет Арена», а також на офіційному сайті Української Асоціації Футболу (УАФ).

Хто фаворит матчу Україна – Македонія 14 жовтня 2023?

Експерти та букмекери вважають фаворитом саме українську збірну, що може знайти підтвердження зокрема у коефіцієнтах БК.

Де знайти прогнози на матч Україна – Північна Македонія?

З усіма прогнозами та ставками від експертів «Рейтингу Букмекерів» можна ознайомитися за цим посиланням.

Конкурс до матчу Україна – Північна Македонія: призовий фонд 1000 гривень!  

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт