Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Україна – Ісландія: прогноз на матч 26.03.2024

Ярослав П'ятницький
Матч збірної України проти збірної Ісландії: коефіцієнти і ставки кращих букмекерів, статистика команд, оцінка шансів, чого очікувати від матчу 26-го березня 2024.

ісландія

В рамках одного з трьох фіналів плей-оф кваліфікації до Євро 2024 відбудеться матч Україна – Ісландія (два інші: Вельс – Польща і Грузія – Греція). Переможці цих протистоянь кваліфікуються до чемпіонату Європи з футболу, де у разі успіху «синьо-жовті» зіграють в групі з Бельгією, Румунією та Словаччиною.

Сам поєдинок підопічних Сергія Реброва проти збірної Ісландії, за яким буде стежити вся наша країна, відбудеться у вівторок, 26-го березня. Стартовий свисток пролунає о 21:45 за київським часом, а місцем зустрічі стане стадіон Tarczynski Arena у польському Вроцлаві.

Нижче на цій сторінці користувачі порталу «Рейтинг Букмекерів» можуть переглянути котирування БК, ставки на матч Україна – Ісландія, а також інформацію щодо трансляції вирішальної гри за вихід на чемпіонат Європи-2024, що пройде в Німеччині цього літа.

Коефіцієнти букмекерів

Трейдери букмекерської компанії VBET виставили свої коефіцієнти Україна – Ісландія. Відповідно до котирувань, наша збірна йде досить вагомим фаворитом цього поєдинку з чималими шансами на підсумковий успіх:

  • Перемога України – 1.57 (ймовірність 62%)
  • Нічия в основний час – 4.10 (24% ймовірності)
  • Перемога Ісландії – 6.90 (ймов. 14%)

Загальний тріумф підопічних Сергія Реброва (включно з можливими овертаймами та післяматчевою серією 11-метрових ударів) оцінюється невисоким кефом 1.26 (ймовірність 76%), тоді як аналогічна ставка на скандинавів – 3.90 (ймов. 24%).

Прогнози експертів

Відомий колишній захисник національної збірної з футболу, а також «Дніпра», «Карпат» та інших клубів Артем Федецький в коментарі виданню Tribuna поділився своєю думкою щодо вирішального двобою, відповідно до якої прогноз на матч Євро 2024 Україна – Ісландія виглядає однозначним:

Це фінал, у якому нас влаштує тільки один результат. Хочеться, щоб наша збірна потрапила на Євро, адже вона на це заслуговує. І розуміємо, що це набагато складніший суперник, аніж Боснія.

Ісландці – це не та команда, яка буде наглухо закриватися на своїй половині поля. Вони також люблять і вміють грати у футбол. Тому з нею нам буде простіше грати, адже й ісландцям треба буде атакувати, і нам потрібно буде думати про голи і перемогу.

Через те футбол буде більш відкритим. Так, відповідальність усього матчу є максимальною, але гра, я впевнений, виглядатиме зовсім по-іншому, аніж з Боснією.

Подивитися прогноз на матч плей-оф Євро 2024 Україна – Ісландія вже від експертів порталу «Рейтинг Букмекерів» можна за цим посиланням.

Трансляція гри

Де дивитися матч Україна – Ісландія? Переглянути вирішальний поєдинок для нашої національної збірної в контексті виходу на чемпіонат Європи з футболу-2024 можна на медіасервісі Megogo, а також на регіональних телеканалах «Суспільного».

Перед початком зустрічі працюватиме спеціальна студія, де заплановані прямі включення зі стадіону у Вроцлаві, а ведучі, одним з яких буде відомий коментатор Віталій Волочай, розбиратимуть всі деталі цього протистояння. Стартовий свисток, нагадаємо, прозвучить о 21:45.

Коефіцієнти, що зіграли в матчі Боснія – Україна (1:2)

Букмекери: «Наполі» та «Ювентус» – фаворити на трансфер Георгія Судакова

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт