Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

У ВР зареєструють законопроєкт з поправками до закону про гральний бізнес

Владислав Стародубцев
Про це повідомив народний депутат від фракції «Слуга Народу» Данило Гетманцев. За його словами, парламентський комітет з питань фінансів, податкової та митної політики створив робочу групу для розробки і подання в стислі терміни законопроєкту з поправками до закону про легалізацію азартних ігор. Цей документ повинен усунути усі помилки та правові колізії.
У ВР зареєструють законопроєкт з поправками до закону про гральний бізнес

У ВР зареєструють законопроєкт з поправками до закону про гральний бізнес

«Створюємо робочу групу з розробки законопроєкту з поправками в закон про гральний бізнес у стислі терміни», – передає слова глави комітету Верховної Ради з питань фінансів, податкової та митної політики Данило Гетманцева інформаційне агентство «Інтерфакс-Україна».

Народний обранець від монобільшості Олег Марусяк зазначив, що відповідний законопроєкт уже напрацьований і після обговорення робочою групою його буде зареєстровано на сайті Верховної Ради.

Позачергове засідання Комітету ВР з питань фінансів, податкової та митної політики було скликане для обговорення призначення на посаду голови та двох членів Комісії з регулювання азартних ігор та лотерей. Таке рішення окремі члени парламентського комітету вважають неправомірним.

Нагадаємо, днями Кабінет Міністрів  за «карантинною процедурою» призначив на посаду керівника регуляторного органу ветерана АТО Івана Рудого, а членами Комісії з регулювання азартних ігор та лотерей стали юристка Олена Водолажко і координатор міжнародних проєктів Євген Гетьман. Уряд, як переконують окремі нардепи, вдало скористався законодавчою колізією, провівши добір на ці вакансії.

Що стосується юридичних неточностей у законі про легалізацію грального бізнесу, то мовиться насамперед про дві взаємосуперечливі поправки. Відповідно до положень першої правки, конкурс з відбору кандидатів на в члени Уповноваженого органу проводить Комісія з питань вищого корпусу державної служби у спеціальному порядку, затвердженому Кабміном. Тоді як у другій правці мовиться, що конкурс повинна проводити конкурсна комісія, сформована Комітетом ВР з питань фінансів, податкової та митної політики.

Як сьогодні інформував «Рейтинг Букмекерів», рекомендації Національного агентства з питань запобігання корупції (НАЗК) не врахували у законі про легалізацію азартних ігор.

Що не так з процедурою формування складу Комісії з регулювання азартних ігор: роз’яснення юристки

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт