Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

У бразильському футболі почалося розслідування спроб маніпулювання результатом

Ярослав П'ятницький
Договірні матчі залишаються вагомою проблемою у деяких видах спорту в Бразилії. Але зусилля місцевих правоохоронних органів допомагають розкривати подібні злочини.

бразилія

Бразильські ЗМІ повідомили, що Федерація футболу Сан-Паулу та місцева поліція проводять слідство стосовно матчів з договірним характером.

Вони вважають, що організована банда намагається завербувати деяких гравців, аби ті маніпулювали статистикою в окремих поєдинках для ставок злочинців у букмекерських конторах.

В поле зору потрапили два випадки в Копіньї – футбольному турнірі для бразильських футболістів не старше 20 років. Тоді зловмисник звернувся безпосередньо до гравців, щоб домовитися про потрібний результат.

Цей чоловік, якого вже намагається знайти поліція, запропонував двом футболістам 3 000 бразильських реалів (майже 600 доларів), щоб ті допомогли організувати необхідну кількість кутових у своїх матчах.

бразилія2

Одна з юніорських футбольних команд, яка бере участь в турнірі Копінья, що перебуває під пильною увагою через заяви про договірні матчі

Джерело інформує, що спроба маніпулювання стосувалася лише кутових ударів, а не підсумкового результату. В обох випадках гравці повідомляли про цю пропозицію товаришам в команді, а потім зверталися до Федерації футболу Сан-Паулу.

Останній випадок пов’язаний з воротарем Еваном Гільєрме. Він нібито отримав аналогічну пропозицію на певну кількість кутових через повідомлення у соціальних мережах. Водночас поліція встановила особу цієї людини, яка вступила в контакт із гравцями.

Правоохоронці стверджують, що той чоловік мешкає в Сан-Паулу, але вони вважають, що він є частиною більшої злочинної організації. Слідчі ще з’ясовують, чи були інші спроби підкупу футболістів, які зараз беруть участь в Копіньї.

IBIA виявила 268 підозрілих матчів у 2022-му році

Відомий український коментатор заявив про договірний матч у кіберспорті

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт