Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

У Англії послаблять обмежувальні заходи: поновиться робота ППС

Владислав Стародубцев
Букмекерський бізнес у Великобританії, схоже, потроху оговтується після карантинних обмежень, що були запроваджені, задля недопущення поширення коронавірусної інфекції COVID-19, інформує «Рейтинг Букмекерів».
Paddy Power анонсував відкриття пунктів приймання ставок після карантину

Paddy Power анонсував відкриття пунктів приймання ставок після карантину

Один із найбільших ігрових холдингів світу GVC Holdings, що володіє компанією Ladbrokes Coral, до складу якої входять букмекери Ladbrokes та Coral, анонсувала відкриття в Англії усіх наземних пунктів приймання ставок, а це – 2445 магазинів.

Уряд Об’єднаного Королівства послабив обмеження, що були запроваджені у зв’язку зі стрімким зростанням кількості виявлених випадків інфікування COVID-19. Відтак, з 15-го червня пункти приймання ставок зможуть відновити свою роботу. Вони відкриють двері для відвідувачів, якщо у приміщенні будуть дотримуватися низки протиепідеміологічних заходів, насамперед мова про забезпечення соціального дистанціювання.

У GVC Holdings вже розпочали розробку власних планів, щодо того, як максимально убезпечити клієнтів та робітників у всіх 2445 магазинах. Зокрема, будуть встановлені спеціальні скляні огорожі біля віконечка касира, нанесуть маркування підлоги для дотримання дистанції, регулярно прибиратимуть та встановлять автомати з антисептиком.

Гравець зможе користуватися стилусом, аби уникнути прямого контакту рук з монітором ігрового автомата. GVC надасть рекомендації щодо кількості клієнтів, які можуть одночасно знаходитися в одному приміщенні, зважаючи на метраж та планування. Посилиться контроль за тим, аби гравці грали відповідально.

Натомість влада у Шотландії, Уельсі та Північній Ірландії поки не заявляла про плани щодо послаблення карантинних заходів, але в ігровому холдингу обіцяють, що пункти Ladbrokes та Coral відкриються там одразу після відповідного дозволу.

«Тішимося поновленню роботи ППС в Англії. Це демонстрація того, що Великобританія починає робити перші кроки до поновлення звичного, до карантинного життя. 

Під час дії обмежувальних заходів ми невтомно працювали над планом щодо того, як максимально забезпечити безпечні умови для наших клієнтів та співробітників. Я впевнений, що нам вдалося його розробити. З нетерпінням чекаємо зустрічі з нашими клієнтами», – сказав виконавчий директор GVC Кенні Олександр.

У холдинговій компанії Flutter Entertainment, що володіє ірландським букмекером Paddy Power, сьогодні заявили, що також відновлюють роботу власних наземних точок. З наступного понеділка розпочнуть працювати усі ППС на території Англії та 150 наземних точок в Ірландії.

У Paddy Power  зобов’язалися дотримуватися усіх протиепідеміологічних заходів. Букмекер закликає користуватися банківськими картками та дозволить гравцям використовувати власні ручки.

«Ми просимо кожного зробити усі від себе залежне, аби ми, ви та увесь інший світ якомога швидше повернулися у звичне русло», – мовиться в заяві букмекера. 

У Раді зі ставок та азартних ігор (BCG) підтвердили, що компанії, які входять до складу Ради, готується відновити роботу наземних точок з 15-го червня. До слова, казино у Великобританії, найімовірніше, відчиняться 4-го липня.

Як COVID-19 вплинув на ринок гемблінгу Франції

11 найстаріших діючих букмекерів світу

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт