Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

«У 2023-му році легальний гемблінг вже оплатив ліцензії на понад 150 млн гривень», – Кучухідзе

Ярослав П'ятницький
Голова Ukrainian Gambling Council (UGC) Антон Кучухідзе запевняє, що найкращим підтвердженням стійкості грального ринку в Україні стала оплата ліцензій деякими легальними організаторами в перші тижні 2023-го року.

кучухідзе

Кучухідзе підкреслює, що 2023-й рік тільки почався, але вже є перші позитивні результати для державного бюджету від оплати ліцензій членами UGC.

Зокрема, ТОВ «ПАРІМАТЧ» сплатило 108 млн гривень за третій рік дії букмекерської ліцензії та 23,4 млн гривень за ліцензію на онлайн-казино. Таку ж ліцензію оплатив ще один український бренд азартних ігор.

«Тобто лише за три тижні нового року легальний гемблінг поповнив державний бюджет на 154,8 млн гривень – 10% суми доходів від гемблінгу, запланованих на 2023-й рік.

Подібна продержавницька позиція більшості представників легального грального бізнесу є вкрай важливою для економіки країни, яка потерпає від рецесії», – розповідає Кучухідзе.

За словами очільника Всеукраїнської Ради Гемблінгу, це говорить про декілька важливих особливостей функціонування легального ринку гемблінгу в Україні та його взаємодію з державою.

Перш за все, на його думку, легальний гемблінг чітко демонструє, що він не токсичний бізнес, яким його намагаються висвітлити критики легалізації, а відповідальна індустрія, здатна підтримувати державу та функціонувати в складних умовах.

Яскравим прикладом є те, що легальний гемблінг в умовах війни залишився працювати в українській юрисдикції, хоча онлайн-оператори могли перенести свій бізнес до інших країн.

«Попри всі негативні прогнози, легальний гемблінг в Україні не тільки вижив, але й не припинив сплачувати податки та ліцензійні платежі.

Тобто легальні організатори і далі виконують взяті на себе зобов’язання перед державою, не вимагаючи при цьому пільг», – написав Антон Кучухідзе у власному блозі на сайті «Українські новини».

На вулицях Києва з’явилися застереження щодо свідомого гемблінгу

«КРАІЛ остаточно довела свою ефективність», – голова Всеукраїнської Ради Гемблінгу

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт