Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Третій бомбардир АПЛ визнав, що робив ставки, попри заборону

Ярослав П'ятницький
Форвард «Брентфорда» Айвен Тоуні погодився зі звинуваченнями англійської Футбольної асоціації (ФА) стосовно своєї участі в азартних іграх. Тепер йому загрожує тривала дискваліфікація.

брентфорд

Раніше ФА оголосила, що Тоуні отримав звинувачення у 232-х порушеннях правил щодо ставок за 4 роки (у період з лютого 2017-го по січень 2021-го року). Гравцям, тренерам, офіційним особам та персоналу клубу заборонено робити ставки на результат матчів або просити інших розміщувати їх від свого імені.

Зараз Тоуні готовий визнати свою провину за чималою частиною звинувачень, але заперечує інші порушення. Йому загрожує бан щонайменше декілька місяців. Як повідомляє видання Daily Mail, гравець та його клуб готові прийняти таке покарання, оскільки у разі його негайного усунення частина дискваліфікації припаде на літнє міжсезоння.

В такому разі футболіст зможе повноцінно грати за «Брентфорд» або нову команду з наступного сезону. Декілька англійських клубів, зокрема лондонський «Челсі», раніше цікавилися можливістю трансферу нападника з огляду на його високу результативність.

тоуні-челсі

Деякі користувачі переглянули статистику Тоуні з лютого 2017-го по січень 2021-го (коли той активно займався беттингом). Оскільки в цей період досить часто голи форварда виявлялися переможними – закидати йому участь в «здачі» матчів не можна. Але є один цікавий момент.

Остання ймовірна ставка футболіста (невідомо, на що саме) була зроблена на матч Чемпіоншипу проти «Лутона» у січні 2021-го року, в якому той отримав дві необов’язкові жовті картки наприкінці зустрічі за навмисне відкидання м’яча та суперечки з арбітром.

Момент з видаленням Айвена Тоуні починається з 4:44:

Коефіцієнт на червону картку Тоуні у тій грі складав близько 50.00. Дехто стверджує, що нападник нібито заробив величезні гроші на власному видаленні й після цього зав’язав зі ставками. Втім, наразі немає жодного підтвердження цієї теорії.

У нинішньому сезоні АПЛ 26-річний форвард забив 14 голів і віддав три результативні передачі. Він ділить третє місце у списку бомбардирів з Маркусом Решфордом, більше забитих м’ячів лише в Ерлінга Холанда (27 голів) та Харрі Кейна (18).

Матч Кубку Іспанії з рахунком 8:0 підозрюють в договірному характері

Дрейк і Тайсон Ф’юрі програли загалом пів мільйона доларів через ставки на бій Ф’юрі-молодшого

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт