Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

The Times: Ladbrokes зняла ліміт з рахунку депутата після його скарг

Рейтинг Букмекерів
Член парламенту Великобританії консерватор Філіп Девіс, якого вважають лобістом інтересів гемблінг-індустрії, виявився в центрі уваги громадськості в зв’язку з новими претензіями на його адресу. Цього разу ЗМІ стверджують, що політик користується «особливим ставленням» до себе з боку букмекерської компанії Ladbrokes.
Філіп Девіс поскаржився на «порізку» свого рахунку в БК, стверджують ЗМІ

Філіп Девіс поскаржився на «порізку» свого рахунку в БК, стверджують ЗМІ

Минулого тижня газета The Times писала про те, що депутат Філіп Девіс, який до обрання в парламент у 2005-му році працював в букмекерському бізнесі, користувався «вкрай прихильним» ставленням Ladbrokes в питаннях його персонального ігрового рахунку.

Видання стверджує, що політик звернувся до керівництва компанії зі скаргою на ліміти на своєму рахунку, після чого букмекер зняв обмеження. Обмеження щодо сум ставок на рахунок Девіса були накладені ще в 2006-му році, коли Ladbrokes виявила, що Девіс використав професійну і виграшну стратегію гри на скачках.

The Times нагадала своїм читачам, що парламентські регулятори три роки тому розкритикували Девіса за те, що він приховав факт «прихильного ставлення» до себе з боку букмекера. Крім того, політику пригадали його підтримку збільшення числа гральних автоматів букмекерів з фіксованими коефіцієнтами (FOBT), які демонізуються в британських ЗМІ (їх ще називають «кокаїном» грального бізнесу).

Девіс у відповідь на публікацію The Times заявив виданню, що не помітив будь-якого особливого ставлення до себе, і що членство в парламенті не означає, що депутату заборонено скаржитися на поганий сервіс в компанії, клієнтом якої він є, зазначає CalvinAyre.

Представник Ladbrokes, в свою чергу, назвав абсурдними припущення видання, згідно з якими компанія нібито змінила умови обслуговування депутата на підставі його скарг.

Активісти, які виступають за чистоту азартних ігор та проводять відповідну кампанію (The Campaign for Fairer Gambling) вже пообіцяли направити офіційну скаргу на Девіса парламентським регуляторам і спостерігачам.

Вони, крім того, стверджували, що Девіс має такий же «вільний» рахунок в БК William Hill. Активісти закликали політика оприлюднити всі свої ставки і довести, що він заплатив всі податки зі своїх доходів, отриманих завдяки азартним іграм. «Швидше за все, між Девісом і букмекерами налагоджені фінансово взаємовигідні відносини», – припускають противники депутата-гравця.

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт