Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Суперкубок Німеччини: «Баварія» обіграє «Боруссію» Дортмунд з імовірністю у 53%

Владислав Стародубцев
Сьогодні, 30-го вересня, на стадіоні «Альянс-Арена» у Мюнхені зустрінуться місцева «Боруссія» і мюнхенська «Баварія» в матчі за Суперкубок Німеччини. Які коефіцієнти пропонує букмекерська компанія Favbet на цей матч – читайте у бетторському прев’ю від «Рейтингу Букмекерів».
Суперкубок Німеччини: «Баварія» обіграє «Боруссію» Дортмунд з імовірністю у 53%

Суперкубок Німеччини: «Баварія» обіграє «Боруссію» Дортмунд з імовірністю у 53%

На перебіг подій, за яким «Баварія» стане семиразовим володарем національного Суперкубка, пропонують укласти парі за 1.29 (74% ймовірності). Натомість на тріумф «Боруссії» Дортмунд встановлене котирування 3.70 (26% ймовірності).

Якщо ви впевнені, що «Ротен» переграють суперника в основний час, до вашої уваги коефіцієнт 1.49, на нічийний результат можна «зарядити» за 5.0, шанси «Джмелів» перемогти мюнхенців оцінили у 6.0.

У відсотковому співвідношенні перемога «Баварії» – 65% ймовірності, нічия – 19% ймовірності, перемога «Боруссії» Дортмунд – 16% ймовірності.

Ставку за 1.76 (57%) розрахують як виграшну, якщо підопічні Ганса-Дітера Фліка здобудуть звитягу з форою (-1). Водночас на аналогічний результат, але на користь команди Люсьєна Фавра, можна поставити за 10.50 (9%).

За оцінкою аналітиків, нас чекає результативний футбол у виконанні обох команд, принаймні про це свідчать котирування: поставити на те, що у матчі зафіксують тотал більше 2,5 м’ячів, пропонується за 1.38 (69%). На варіант, за яким команди зіграють «низ», встановлений коефіцієнт 3.05 (31%).

Парі за 1.50 (64%) виявиться переможним, якщо обидві команди заб’ють. Ставка за 2.61 (36%) зіграє, за умови, що один з голкіперів матчу залишить власні ворота «сухими».

Найімовірніший точний рахунок – 2:1 на користь чинних чемпіонів Бундесліги (8.90, 11%), найбільш імовірний підсумок матчу – вікторія «Ротен» з різницею в 1 м’яч (4.15, 24%).

Відповідно до оцінки фахівців, найбільше шансів забити у складі «Боруссії» мають Ерлінг Холанд (1.80, 55%), Джейдон Санчо (2.60, 38%), Марко Ройс (3.75, 27%) і Юліан Брандт 4.50, 22%

За «Баварію» найбільше шансів відзначитися забитим м’ячем у Роберта Лєвандовскі (1.44, 69%), Лероя Сане (1.95, 51%), Сержа Гнабрі (2.10, 48%) та Томаса Мюллєра (2.37, 42%).

Шанси, що рефері призначить пенальті у ворота однією команд, оцінили у 34% ймовірності (2.70). На сценарій, за яким в зустрічі хтось з гравців отримає червону картку, можна укласти парі за 4.60 (20%).

На те, що у майбутній зустрічі ми побачимо дубль, пропонується «зарядити» за 2.40 (39%), а на хет-трик – за 6.95 (13%).

Статистичні факти про матч «Баварія» – «Боруссія» Дортмунд

  • В рамках Суперкубку Німеччини команди зустрічалися 7 разів: 2 перемоги у «Ротен», 4 звитяги у доробку «Джмелів», ще у 2-х зустрічах команди не змогли виявити сильнішого в основний час.
  • У останніх трьох матчах з чотирьох підсумковий рахунок на табло був 2:0. Одного разу на користь «Баварії» та двічі – на користь «Боруссії» Дортмунд.
  • У попередніх п’яти матчах цих команд в національному Суперкубку тотал більше 2,5 голів був зафіксований у двох випадках (2:2 у 2017-му році та 4:2 у 2013-му).
  • У 2-му турі Бундесліги і «Баварія», і «Боруссія» Дортмунд зазнали поразки. Підопічні Фавра поступилися «Аугсбургу» (0:2), а команда Фліка сенсаційно розгромно програла «Хоффенхайму» (1:4).

Кадрові втрати обох команд

У лазареті «Джмелів» перебувають Торган Азар (травма стегна), Дан-Аксель Загаду (ушкодження коліна), Марсель Шмельцер (ушкодження коліна) та Матеу Морей (травма стегна). Під питанням участь Лукаша Піщека, Ніко Шульца та Тобіаса Рашля. Натомість за «Баварію» в майбутньому матчі не зіграють Лерой Сане (ушкодження коліна та  Н’янзу Куассі (травма стегна).

Номінальними господарям на «Альянс-Арені» будуть мюнхенці. Матч між «Баварією» та «Боруссією» Дортмунд розпочнеться о 21:30 за київським часом. Пряму трансляцію матчу забезпечить MEGOGO.

«Боруссія» Дортмунд – «Баварія»: прогноз і ставка Вадима Скічка

«Боруссія» Дортмунд – «Баварія»: прогноз і ставка Максима Кравця

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт