Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Букмекери назвали фаворита на посаду головного тренера «Динамо»

Владислав Стародубцев
Головний тренер «Зорі» Віктор Скрипник, керманич угорського «Ференцвароша» Сергій Ребров та наставник збірної України Андрій Шевченко – головні претенденти на тренерське крісло столичного клубу, принаймні за розрахунками букмекерської компанії Favbet.
Скрипник, Ребров чи Шевченко: хто очолить «Динамо»?

Скрипник, Ребров чи Шевченко: хто очолить «Динамо»?

Сьогодні на офіційному сайті «Динамо» повідомили, що команду до наступного сезону готуватиме новий тренерський штаб. Кияни подякували за роботу Олексію Михайличенку та його помічникам і оголосили про припинення співпраці.

Керівництво клубу та численну армію динамівських уболівальників не може задовольнити поточний рівень гри команди, відсутність прогресу, достатнього для боротьби за звання чемпіона України та гідного виступу в європейських клубних турнірах. Для цього гра «Динамо» має вийти на якісно інший рівень. Про те, хто очолить команду в новому сезоні, буде повідомлено пізніше, мовиться у заяві клубної пресслужби.

Вочевидь, чаша терпіння керівництва «Динамо» переповнилася після учорашньої поразки від «Колоса» з Ковалівки (0:2).

Олексій Михайличенко вдруге опинився на тренерському містку киян торік у серпні. За цей час команда під керівництвом 57-річного фахівця спромоглася перемогти в Кубку України та здобула срібні медалі чемпіонату, гарантувавши участь у кваліфікаційному раунді Ліги чемпіонів.

Букмекери відреагували миттєво, запропонувавши спрогнозувати, хто ж незабаром очолить київський клуб. За оцінкою аналітиків компанії Favbet, нинішній наставник «Зорі» Віктор Скрипник – головний претендент на те, аби стати наступним тренером віцечемпіонів України. На відповідний перебіг подій пропонується котирування 1.40 (71%).

Шанси, що керманич «Ференцвароша» Сергій Ребров повернеться до Києва, оцінили коефіцієнтом 3.50 (29%). На перебіг подій, за яким наставник збірної України Андрій Шевченко спробує власні сили на чолі киян, можна поставити за 7.0 (14%).

Серед можливих варіантів фахівці пропонують розглянути варіанти із призначенням Юрія Вернидуба (15.0, 7%), який зараз працює у солігорському «Шахтарі», а також не виключають можливість запрошення Романа Григорчука (50.0, 2%) або Юрія Сьоміна (20.0, 5%).

Найменше шансів стати наступним головним тренером «Динамо» у Олександра Хацкевича (100.0, 1%), який тренував команду до Олексія Михайличенка, та Олега Блохіна (100.0, 1%).

В’ячеслав Заховайло: «Склалося враження, що футболісти «сплавили» Михайличенка в грі з «Колосом»

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт