Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

«Шахтар» – «Динамо» Брест: півфінал Кубка Білорусі з українським присмаком

Владислав Стародубцев
«Шахтар» Солігорськ під керівництвом українця Юрія Вернидуба завтра протистоятиме брестському «Динамо» у матчі-відповіді 1/2 фіналу Кубка Білорусі. На перемогу «Гірників» в основний час встановлене котирування 1.97, на нічийний результат можна поставити за 3.60, звитяга «Динамівців» – 4.0.
«Шахтар» - «Динамо» Брест: півфінал Кубка Білорусі з українським присмаком

«Шахтар» – «Динамо» Брест: півфінал Кубка Білорусі з українським присмаком

За оцінкою аналітиків букмекерської контори Favbet, у відсотковому співвідношенні перемога «Шахтаря», – 49% ймовірності, нічия – 27% ймовірності, вікторія «Динамо» Брест – 24% ймовірності.

Коефіцієнти на прохід до фіналу Кубка Білорусі: Шахтар Солігорськ – 6.50 (15%), Динамо Брест – 1.12 (85%). Перший півфінальний поєдинок між зазначеними командами завершився перемогою команди українців Мілевського, Хачеріді та Нойка з рахунком 2:0. Аби перевести матч бодай у додатковий час Шахтарю необхідно забити двічі та не пропустити.

Шанси підопічних Юрія Вернидуба на перемогу з форою (-1) оцінили коефіцієнтом 2.91 (34% ймовірності), на тріумф гостей з Бреста з форою (-1) запропонували котирування 8.10 (12% ймовірності). На думку букмекерів, найбільш ймовірний рахунок у зустрічі цих команд – 1:0 на користь господарів, на такий перебіг подій пропонують коефіцієнт 5.80 (17% ймовірності).

Статистика на голи у матчі «Шахтар» – «Динамо Брест»

На тотал більше 2,5 м’ячів можна поставити за 2.23 (42% ймовірності), на варіант менше 2,5 – 1.63 (58% ймовірності). На те, що обидві команди заб’ють запропонували коефіцієнт 1.95 (43% ймовірності), а на варіант «ні» – 1.79 (52% ймовірності).

Найімовірніший підсумок матчу, на думку Favbet, – перемога «Шахтаря» із Солігорська з різницею в один м’яч (3.50, 28%)

Діапазон голів у поєдинку: 0-1 (2.88 або 35% ймовірності), 2-3 (1.87 або 53% ймовірності), 4-6 (4.15 або 24% ймовірності), 7+ голів (30.0 або 3% ймовірності).

Статистичні факти про матч «Шахтар» – «Динамо Брест» 

Усього історія знає 69 матчів між зазначеними командами. 30 перемог в активі «Гірників», 19 звитяг на рахунку «Динамівців», 20 разів був зафіксований нічийний результат.

В останніх п’яти матчах «Шахтаря» та «Динамо»дві перемоги святкували солігорці, одна вікторія у представників Бреста, а ще у двох зустрічах команди переможця виявити так і не змогли.

Тотал більше 2,5 м’ячів не був зафіксований у жодному з п’яти поєдинків. Різниця забитих голів нічийна 3:3.

В останніх п’яти поєдинках чемпіонату  Білорусі «Шахтар» здобув дві перемоги, зазнав однієї поразки та двічі зіграв внічию. Тотал більше 2,5 був зафіксований в одному матчі. Різниця забитих і пропущених м’ячів позитивна – 5/2.

Команда Сергія Ковальчука в останніх п’яти зустрічах двічі святкувала перемогу. У пасиві «Динамо» три поразки. Тотал більше 2,5 був зафіксований у двох поєдинках. Різниця забитих і пропущених м’ячів негативна – 5/6.

Попередній матч «Шахтар» із Солігорська зіграв кілька днів тому саме брестських «Динамівців», але в рамках чемпіонату Білорусі. Як підсумок, «Гірники» здобули перемогу з рахунком 2:0.

Матч-відповідь півфіналу Кубка Білорусі між солігорським «Шахтарем» та брестським «Динамо» зіграють завтра, 29-го квітня. Стартовий свисток у матчі пролунає о 18:00 за київським часом. У іншій півфінальній парі за путівку до фіналу змагань боротимуться «Славія-Мозир» та «БАТЕ».

Букмекери оцінили ймовірність появи Нобелівської премії для чемпіонату Білорусі

Букмекери: Мессі, Роналду та Ібрагімович перейдуть в чемпіонат Білорусі?

Букмекери оцінили шанси Мілевського отримати «Золотий м’яч»

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт