Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Сергій Нагорняк: «Зорі» необхідно заробити хоча б кілька очок в скарбничку країни»

Рейтинг Букмекерів
У четвер, 26 листопада, «Зоря» в рамках групового раунду Ліги Європи на виїзді зіграє з грецьким «АЕКом». По суті, тільки перемога залишає підопічним Віктора Скрипника шанси на продовження боротьби в цьому турнірі, тобто попадання в плей-оф ЛЄ. Про шанси української команди в цьому матчі bookmaker-ratings.com.ua розповів колишній півзахисник збірної України Сергій Нагорняк.
Сергій Нагорняк: «Зорі» необхідно заробити хоча б кілька очок в скарбничку країни»

Сергій Нагорняк: «Зорі» необхідно заробити хоча б кілька очок в скарбничку країни»

— Сергію Миколайовичу, «Зорю» у своїй групі вже можна вважати туристом?

— Математично все ще може статися, але якщо виходити з того, як розвиваються події в цьому квартеті, то луганцям у матчах, що залишилися, необхідно заробити хоча б кілька очок в скарбничку країни в рейтингу коефіцієнтів УЄФА, та й своє реноме підтримати на євроарені. Претендувати на вихід з групи нашій команді буде дуже складно. Але надія помирає останньою.

Ті футболісти, які прийшли на зміну тим гравцям, які пішли в міжсезоння, поки не відповідають рівню «Зорі», тому команді і набагато складніше конкурувати в Лізі Європи.

— У чому, на ваш погляд, головна причина таких жалюгідних результатів луганців у Лізі Європи?

— Гра у команди Віктора Скрипника є, але катастрофічні промахи в обороні зводять нанівець всі зусилля колективу. Швидкі м’ячі від «Браги» і «АЕКа» по суті визначили хід тих матчів, додавши впевненості суперникам. У атакувальних діях «Зоря» виглядала непогано, але реалізація на тлі психологічного надлому через пропущені м’ячі в дебюті поєдинків, не дозволили луганцям відчувати себе розкуто, якщо можна так сказати.

— «Зоря» намагається грати в атакувальний футбол, але, можливо, в майбутньому поєдинку з «АЕКом» варто було б зіграти більш раціонально?

— Це питання потрібно ставити головному тренеру, він перебуває всередині процесу. Наставник, напевно, виходить з можливостей своєї команди. Не думаю, що в Греції «Зоря» зрадить своїм принципам. Хоча господарі, можливо, і самі змусять луганців більше думати про оборону. Важко припустити, як будуть розвиватися події на полі.

На даний момент можна сказати, що ті футболісти, які прийшли на зміну тим гравцям, які пішли в міжсезоння, поки не відповідають рівню «Зорі», тому команді і набагато складніше конкурувати в Лізі Європи.

«АЕК» — не та команда, яку потрібно боятися, не дивлячись на домашню поразку від греків. У суперника теж є деякі проблеми зі складом.

— Свій останній офіційний матч «Зоря» провела майже три тижні тому. Це мінус для луганців?

— Питання. Можливо, пауза якраз і може допомогти тренерському штабу струснути колектив, внести поправки в гру. Але з іншого боку, матч чемпіонату з «Олімпіком» можна було використати як перевірку боєм перед візитом до Афін.

— У матчі з «АЕКом» «Зоря» може розраховувати на успіх?

— Дуже б хотілося, щоб луганці повернулися в Україну в доброму гуморі. «АЕК» — не та команда, яку потрібно боятися, не дивлячись на домашню поразку від греків. У суперника теж є деякі проблеми зі складом. Перемога могла б дозволити «Зорі» вклинитися в боротьбу за вихід з групи, залежно від результату паралельного матчу «Брага» — «Лестер». На жаль, вже не все залежить від луганців.

Букмекери назвали шанси «Зорі» здобути перші очки у Лізі Європи в матчі з АЕКом

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт