Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Сербія – Англія Євро-2024: прогноз на матч 16.06.2024

Ярослав П'ятницький
Матч Сербія – Англія Євро-2024: коефіцієнти і ставки кращих букмекерів, статистика команд, оцінка шансів, чого очікувати від матчу 16 червня 2024.

євро

Збірна «трьох левів» розпочне свої виступи на Євро 2024 протистоянням у груповому раунді Сербія – Англія. Зазначимо, що англійці ще жодного разу у своїй історії не вигравали чемпіонат Європи з футболу, тож мотивація у них є максимальною.

Поєдинок між підопічними Драгана Стойковича і Гарета Саутгейта буде проходити у неділю, 16-го червня. Стартовий свисток пролунає о 22:00 за київським часом, а місцем зустрічі стане стадіон «Фельтінс Арена» в Гельзенкірхені.

Нижче в цьому матеріалі читачі порталу «Рейтинг Букмекерів» можуть переглянути котирування БК, ставки на матч Сербія – Англія, а також інформацію щодо трансляції першого поєдинку на турнірі одного з головних фаворитів ЧЄ-2024.

Коефіцієнти букмекерів

В букмекерській компанії GGBetUA виставили коефіцієнти Сербія – Англія. Згідно з котируваннями аналітиків БК, команда Гарета Саутгейта вважається впевненим фаворитом цієї зустрічі, тоді як шанси на виграш їхніх суперників за розрахунками трохи перевищують десять відсотків:

  • перемога Сербії – 7.56 (ймовірність 13%)
  • нічия – 4.51 (21%)
  • перемога Англії – 1.48 (66%)

Індивідуальний тотал англійців більше (1,5) йде за коефіцієнт 1.65, перемогу Англії з форою (-1,5) можна заграти за 2.33, а ставка «обидві команди заб’ють» оцінюється кефом 2.13.

Прогнози експертів

Постійний прогнозист та редактор порталу «Рейтинг Букмекерів» Сергій Сіренко підготував свій прогноз на матч Євро 2024 Сербія – Англія:

Ця Англія голодна до перемог і жадає здобути свій перший титул чемпіона Європи. А от серби лише розчаровують. Футбол нинішньої Сербії примітивний і передбачуваний. Організація гри нульова. Немає думки в атаці, тоді як високо задерта лінія оборони має стати ласим шматком для таких швидкісних збірних, як англійці.

Гра на флангах вирішуватиме багато в плані підсумкового результату. Якщо по краям у «трьох левів» все тіп-топ, то у сербів навпаки, повна відсутність швидкісних виконавців. Різниця в цьому аспекті між суперниками буде колосальною на користь фаворита.

Припускаємо, що в групі Англія намагатиметься віддзеркалити свій прагматизм трирічної давності, додаючи в ігровій якості по ходу турніру (на прикладі Франції зразка 2018-го). Виносимо вердикт на користь опції «П2 + ТМ 4.5».

Подивитися інший прогноз на матч 1 тур Євро 2024 Сербія – Англія від експертів «Рейтингу Букмекерів» можна за цим посиланням.

Трансляція гри

Де дивитися матч Євро 2024 Сербія – Англія 16 червня 2024? Переглянути зустріч «трьох левів» проти сербських футболістів можна на медіаплатформі Megogo, яка має офіційні права на трансляцію чемпіонату Європи з футболу в Україні. Також багато поєдинків турніру буде доступно безкоштовно на регіональних телеканалах «Суспільного мовлення».

Конкурс до матчу Румунія – Україна: 1500 грн на карту!

Букмекер пропонує ставку на 17 переможців Євро-2024 одночасно, зокрема на Україну

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт