Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

SBC Summit Tbilisi 2024: програма заходу, учасники, нововведення, квитки та багато іншого з саміту SBC у Тбілісі

Ярослав Перканюк
SBC Summit Tbilisi 2024, представлений EGT, обіцяє сприяти економічному зростанню і тісній взаємодії з регіоном Східної Європи та Центральної Азії.
SBC Summit Tbilisi 2024

SBC Summit Tbilisi 2024

Саміт SBC у Тбілісі знову опиниться в центрі уваги 25-26 червня в готелі Sheraton Grand Tbilisi Metechi Palace, ознаменувавши своє раннє повернення після вельми успішного першого заходу в жовтні 2023 року.

1 500 високопоставлених керівників операторів спортивних ставок і iGaming-компаній знову зберуться в самому серці столиці Грузії, щоб зміцнити свої позиції на перспективних ринках Східної Європи та Центральної Азії, одночасно отримати безцінну інформацію про нюанси, які визначають динаміку розвитку індустрії.

SBC вкотре у партнерстві з SMH організовують Саміт SBC у Тбілісі. Співпраця компаній в організації заходів почалася з проведення SBC Summit CIS у Києві 2021 року. MH – міжнародна організація iGaming і спортивного менеджменту, що базується в Грузії, яка привносить цінні місцеві знання в захід. Саміт, зі свого боку, демонструє динамічність ринку Східної Європи та Центральної Азії.

Лаша Мачаваріані, засновник і генеральний директор SMH, розповів:

«Я дуже радий, що саміт SBC Tbilisi повертається в мою прекрасну країну – Грузію. Спостерігаючи за захопливими бесідами та дискусіями, які відбулися минулого року, я відчуваю почуття гордості, підтверджуючи, що зусилля, витрачені на організацію заходу такого рівня, цілком та безперечно того варті».

«Надання платформи для зустрічей та обговорень тим, хто цікавиться ринками Східної Європи та Центральної Азії, не тільки корисне, а й необхідне. Якщо ви ще не чули про цей захід, то зараз саме час звернути на нього увагу»

SBC Summit Tbilisi 2024

SBC Summit Tbilisi 2024

Ендрю Маккаррон, генеральний директор SBC, прокоментував:

«Участь у саміті SBC у Тбілісі дасть операторам, постачальникам і афіліатам, які прагнуть досягти успіху в регіоні, перевагу над конкурентами. Оскільки без знання місцевих особливостей важко домогтися успіху на цих ринках, SBC співпрацює з SMH, щоб надати компаніям платформу для ефективної роботи».

Компанія EGT Georgia, заснована у 2007 році як дочірня компанія EGT Group, стала важливим гравцем на місцевому ринку, особливо в наземному секторі. Нещодавно компанія зайнялася розробкою продуктів для електронних ігор, заснувавши EGT Digital. За словами представників компанії, EGT Digital отримує виключно позитивні відгуки від операторів.

«EGT Georgia займає вражаючу частку ринку, що перевищує 70%, зміцнюючи свої позиції лідера в секторі наземних казино. Наш вплив простягається далеко за межі місцевих ринків, оскільки ми успішно діємо на території всього Балканського півострова, включно зі Словенією, Словаччиною та Чехією. Це широке охоплення робить нас ідеальним партнером для заходів, орієнтованих на Східну Європу та Центральну Азію», – сказала Радостіна Валчева, генеральна директорка EGT Georgia та Amusnet Georgia.

Дійсно, крім статусу лідера місцевого ринку в Грузії, EGT є членом Болгарської ігрової асоціації (BGA) і має безліч ліцензій, зокрема ліцензію Hellenic Gaming Commission (Грецька комісія з азартних ігор), яка дає змогу компанії постачати гральний контент до Греції, і ліцензію класу II від Національного управління з азартних ігор Румунії (ONJN).

Захід, сфокусований на цих динамічних регіонах, обіцяє глибоке вивчення ключових ринків, включно з, зокрема, Грузією, Румунією, Сербією, Болгарією, Казахстаном і Словенією. Тут обговорюватимуть ідеї та стратегії, адаптовані для цих географічно різноманітних регіонів. Програма конференції присвячена таким тенденціям, як зміни в регулюванні у Східній Європі та Центральній Азії, вплив інновацій – від криптовалюти до штучного інтелекту, кіберспорт, платежі та нові розробки в галузі маркетингу впливу.

Оператори з Грузії були широко представлені на першому саміті торік, серед них такі лідери індустрії, як Adjarabet, Betlive, Crocobet, Europebet, Leaderbet, LVBet, Superbet, TotoGaming і Vbet.

«Учасники попереднього заходу позитивно відгукнулися про нього. Тереза Токмаджян, директорка з маркетингу TotoGaming, назвала минулу подію «чудовою можливістю для операторів і постачальників послуг з регіону». Дмитро Старостенков, генеральний директор EvenBet Gaming, відзначив «дуже активну і представницьку аудиторію, цікаві теми і спікерів». Також Вахтанг Мдівані, директор із виробництва та співзасновник Promofy, висловив високу оцінку саміту, зазначивши: «Уперше провести такий винятковий захід у Грузії й установити таку високу планку було дійсно приголомшливо».

SBC Summit Tbilisi 2024

SBC Summit Tbilisi 2024

Цього року виставкову площу значно розширено, включно з більш ніж 60 експонентами та спонсорами, що практично вдвічі більше, ніж торік. Крім того, очікується, що кількість делегатів-операторів збільшиться на 70%, а кількість делегатів-афіліатів може зрости на 50% порівняно з торішніми показниками.

У відповідь на зростаючий інтерес програму заходів цього року було розширено: у перший день (25 червня) розпочнеться конференція, яка триватиме півдня. Завдяки цьому загальна кількість доповідачів досягла 60, що на 50% більше, ніж торік.

Саміт об’єднує iGaming-індустрію і збирає провідні організації з регіону та Європи, що працюють у цьому секторі, надаючи ідеальну платформу для обміну досвідом, знаннями, нетворкінгу та ділових угод.

На саміті ви почуєте виступи ключових представників індустрії, ось деякі з них: Кріс Берд (генеральний директор Raheem Sterling Foundation), Саймон Вестбері (генеральний директор Sports Generate), Саво Бакмаз (генеральний директор і фінансовий директор Maxbet), Лаша Гогіберідзе (генеральний директор і партнер Brave Rave), Рафаель Кобалян (керівник відділу технологій Vbet), Гіоргі Гвенетадзе (комерційний директор Adjarabet), Давид Гагадзе (керівник відділу безпеки Adjarabet), Гіоргі Надараіа (директор з маркетингу в Betlive), Нана Оніані (керівник відділу загальної платформи і продуктів обробки даних Adjarabet. com), Валентин Даречкін (комерційний директор Media24. world), Ілля Мачаваріані (генеральний директор і старший партнер 4H Agency), Ніка Гігашвілі (керуючий директор/партнер SMH Global), Бакі Лорткіпанідзе (керівник відділу маркетингу і продажів SMH Global), Вахтанг Мдівані (директор з виробництва і співзасновник Promofy. app), Ніка Гудушаурі (комерційний директор у Betlive), Давид Нозадзе (керівник відділу із взаємодії з клієнтами в Leaderbet), Іван Курочкін (партнер 4H Agency), Сем Кук (керуючий директор і співзасновник Esports Insider), Кіріно Манчіні (президент IMGL), Гіогрі Цамалаїдзе (директор із навчання в Random Systems Georgia), Євген Равдін (менеджер із комунікацій і маркетингу в MightyTips), Дмитро Старостенков (генеральний директор EvenBet Gaming), Гері Соняк (генеральний директор Gamepro), Майя Одішелідзе (генеральний директор PortNet) і багато інших.

У перший день відбудеться покерний турнір, за яким послідує офіційна вечірка відкриття, яку спонсорує Setanta Sports і яка пройде в готелі Stamba. У другий день у ресторані Republic відбудеться VIP-вечеря для керівників вищої ланки, а потім відбудеться церемонія закриття в Republic Event Hall.

Квитки на Саміт SBC у Тбілісі доступні на офіційному сайті заходу. Зацікавленим в участі у виставці, спонсорстві та можливостях виступу, необхідно заповнити цю форму.

Квитки на Саміт SBC у Тбілісі доступні на офіційному сайті заходу. Наразі та до 18 травня діє пропозиція Early Bird, що надає повний доступ до заходу за ціною 200 доларів США (економія 100 доларів США порівняно зі звичайною ціною квитка). Також діє промокод SMHVIPTBI2024 на знижку 50%, який діятиме до кінця заходу.

Оператори та афіліати мають право на безкоштовний вхід на захід. Просто заповніть форму оператора та партнерську форму, і представник зв’яжеться з вами.

Верховна Рада планує повністю заборонити рекламу азартних ігор в Україні

Азартні ігри в США рекламуються частіше за алкоголь, але рідше за фастфуд

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт