Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Реал Мадрид – Баварія Ліга чемпіонів: прогноз на матч 08.05.2024

Ярослав П'ятницький
Матч Реал Мадрид – Баварія півфіналу Ліги чемпіонів: коефіцієнти і ставки кращих букмекерів, статистика команд, оцінка шансів, чого очікувати від матчу 8 травня 2024.

реал-баварія

Вже незабаром визначиться, хто стане фіналістами головного клубного турніру Європи – Ліга чемпіонів 2024. Півфінальне протистояння Реал Мадрид – Баварія допоможе розібратися у цьому питанні.

Матч-відповідь між підопічними Карло Анчелотті і Томаса Тухеля відбудеться у середу, 8-го травня. Стартовий свисток пролунає о 22:00 за київським часом, а місцем зустрічі стане домашня арена мадридців – «Сантьяго Бернабеу».

Нижче на цій сторінці читачі порталу «Рейтинг Букмекерів» можуть переглянути котирування БК, ставки на матч Реал Мадрид – Баварія, а також інформацію щодо трансляції другого півфінального поєдинку Ліги чемпіонів УЄФА.

Коефіцієнти букмекерів

Аналітики букмекерської компанії Bet2fun виставили коефіцієнти Реал Мадрид – Баварія. Вони вважають, що команда Карло Анчелотті все ж має більше шансів на вихід до вирішального матчу Ліги чемпіонів цього сезону:

  • перемога «Реала» – 1.98 (ймовірність 49%)
  • нічия в осн. час – 3.84 (26%)
  • перемога «Баварії» – 3.98 (25%)

Прохід мадридського клубу до фіналу ЛЧ 2023/24 оцінюється коефіцієнтом 1.48 (ймовірність 64%), аналогічна ставка на мюнхенців йде за кеф 2.63 (ймов. 36%).

Прогнози експертів

Відомий український журналіст та коментатор на каналі «2+2», ексведучий програми «ПРОФУТБОЛ» і постійний експерт «Рейтингу Букмекерів» Ігор Циганик зробив свій прогноз на матч Ліги чемпіонів Реал Мадрид – Баварія:

У мадридців значно кращі шанси на вихід до фіналу. Вдома колектив Карло Анчелотті цього сезону діє практично без помилок, нікому не поступається та повинен завершувати розпочату справу в Мюнхені.

Так, у «Баварії» залишилася лише Ліга чемпіонів, щоб хоч якось врятувати такий невдалий внутрішній сезон. Але дивлячись на результати мюнхенців, у них знову мають виникнути проблеми проти «Реала».

Дуже нестабільно грає німецька команда, на одному Харрі Кейні з його голами далеко не заїдеш. Тож очікую на черговий цікавий матч між цими легендарними клубами, але свою перевагу віддаю саме господарям.

Подивитися інший прогноз на матч плей-оф ЛЧ Реал Мадрид – Баварія від експертів порталу «Рейтинг Букмекерів» можна за цим посиланням.

Трансляція гри

Де дивитися матч Реал Мадрид – Баварія 8 травня 2024? Переглянути цей вирішальний поєдинок за вихід до фіналу Ліги чемпіонів можна на медіасервісі Megogo, який володіє правами на трансляцію єврокубків. Також буде змога подивитися гру на тих ресурсах, що мають доступ до цієї медіаплатформи або ж субліцензію на показ ЛЧ, наприклад Volia TV.

Конкурс до матчу «Шахтар» – «Динамо»: 1000 грн на карту!

Беттор був за крок від виграшу 2 млн гривень, але «ПСЖ» програв «Боруссії»

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт