Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Польща – Нідерланди Євро-2024: прогноз на матч 16.06.2024

Ярослав П'ятницький
Матч Польща – Нідерланди Євро-2024: коефіцієнти і ставки кращих букмекерів, статистика команд, оцінка шансів, чого очікувати від матчу 16 червня 2024.

євро

Стартовим матчем третього дня Євро 2024 буде цікаве протистояння Польща – Нідерланди. Обидва колективи вже зазнали втрат: півзахисники «помаранчевих» Френкі де Йонг і Тен Копмейнерс пропустять весь турнір, а головка зірка Польщі Роберт Левандовський – щонайменше першу гру своєї команди.

Поєдинок між підопічними Міхала Пробежа і Рональда Кумана буде проходити у неділю, 16-го червня. Стартовий свисток пролунає о 16:00 за київським часом, а місцем зустрічі стане «Фолькспаркштадіон» в Гамбурзі, де донецький «Шахтар» приймав своїх суперників у єврокубках цього сезону.

Нижче на цій сторінці читачі порталу «Рейтинг Букмекерів» можуть переглянути котирування БК, ставки на матч Польща – Нідерланди, а також інформацію щодо трансляції поєдинку наших сусідів проти однієї з топ-збірних Європи.

Коефіцієнти букмекерів

В букмекерській компанії Favbet виставили коефіцієнти Польща – Нідерланди. На думку аналітиків БК, команда Рональда Кумана йде впевненим фаворитом цієї зустрічі, проте шанси їхніх суперників здобути хоча б одне очко є не такими вже й низькими:

  • перемога Польщі – 6.20 (ймовірність 15%)
  • нічия – 4.05 (24%)
  • перемога Нідерландів – 1.59 (61%)

Непрограш поляків (1Х) оцінюється коефіцієнтом 1.68, напротивагу фора «ораньє» (-1,5) йде за 2.58. На гол Польщі букмекери дають кеф 1.77, а маркет «обидві команди заб’ють» можна заграти за 2.09.

Прогнози експертів

Постійний прогнозист та редактор порталу «Рейтинг Букмекерів» Сергій Сіренко підготував свій прогноз на матч Євро 2024 Польща – Нідерланди:

Конкретно проти поляків високі шанси Нідерландів нав’язати свій комбінаційний футбол, де талановите молоде покоління «помаранчевих» задаватиме високу інтенсивність. Головне, не дозволяти полякам втягнути себе в їхні води, де нудний, низькотемповий, силовий стиль візьме гору.

Жереб для Польщі випав один із найважчих на Євро. Усі три суперники завідомо виглядають сильніше за «білих орлів». Враховуючи, як вміють провалюватися поляки на великих турнірах, переважно займаючи останнє місце в групі, є всі підстави дивитися у бік успіху більш мобільної й швидкісної команди Кумана.

За останнє десятиліття «кадра» жодного разу не йшла головним аутсайдером своєї групи на форумах. В сьогоденні все змінилося, з чим і не посперечаєшся з букмекерами.

Подивитися інший прогноз на матч 1 тур Євро 2024 Польща – Нідерланди від експертів «Рейтингу Букмекерів» можна за цим посиланням.

Трансляція гри

Де дивитися матч Євро 2024 Польща – Нідерланди 16 червня 2024? Переглянути це протистояння можна на медіаплатформі Megogo, яка має офіційні права на трансляцію чемпіонату Європи з футболу в Україні. Також багато поєдинків турніру буде доступно безкоштовно на регіональних телеканалах «Суспільного мовлення».

Євро-2024: спеціальна лінія від «Фавбет» на переможця турніру

Конкурс до матчу Румунія – Україна: 1500 грн на карту!

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт