Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Після матчу з «Барселоною» гравець «Інтера» потрапив у скандал. На його екіпіровці виявили фашистські символи

Сергій Романенко
Після матчу 6-го туру групового етапу Ліги чемпіонів з «Барселоною» захисник «Інтера» Крістіано Бірагі потрапив у гучний скандал. Вболівальники запримітили на екіпіровці футболіста фашистську символіку.
Після матчу з «Барселоною» гравець «Інтера» потрапив у скандал

Після матчу з «Барселоною» гравець «Інтера» потрапив у скандал

Після закінчення зустрічі 27-річний гравець спустив гетри і зняв щитки. Уважні глядачі звернули увагу на малюнок, який був зображений на його щитках. На них проглядався італійський прапор і символіка партії MSI- нового політичного руху в Італії, який пропагує фашистську ідеологію.

Також на щитках проглядався напис латинською мовою «Vae Victis», яку можна перекласти як «остерігайтеся тих, хто був завойований». У соціальних мережах вболівальники пригадали, що ці ж слова вибиті у захисника на грудях у вигляді татуювання.

Щитки Крістіано Бірагі

Щитки Крістіано Бірагі

Матч між «Інтером» і «Барселоною» завершився перемогою каталонського клубу з рахунком 2:1. У складі чемпіона Іспанії забитими м’ячами відзначилися Карлес Перес і Ансу Фаті. «Інтер» відповів лише голом Ромелу Лукаку. Для виходу до 1/8 фіналу Ліги чемпіонів міланському клубу потрібна була перемога. Поразка відправила команду Антоніо Конте до Ліги Європи. Боротьбу в Лізі чемпіонів від групи F продовжать «Барселона» і дортмундська «Боруссія», яка в паралельному матчі обіграла чеську «Славію» з рахунком 2:1.

У поточному сезоні Бірагі зіграв на клубному рівні 13 матчів і зробив 2 результативні передачі. За «Інтер» гравець виступає на правах оренди, яка розрахована до літа наступного року. Права на захисника належать «Фіорентині». Після закінчення терміну оренди «Інтер» матиме право викупу контракту футболіста. Чинна угода Бірагі з «Фіорентиною» розрахована до літа 2022 року. Його ринкова трансферна вартість на сьогоднішній день складає 10 мільйонів євро. Раніше захисник також виступав за «Цитаделлу», «Катанью», «К’єво», «Гранаду» і «Пескару». У складі збірної Італії він зіграв 7 матчів і забив 1 гол.

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт