Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Перканюк, Гіленко та Моралес – найкращі прогнозисти команди «РБ» у липні 2024 року

Рейтинг Букмекерів
За підсумками липня 2024 року, найуспішнішими прогнозистами в команді експертів «Рейтингу Букмекерів» стали Ярослав Перканюк, Максим Гіленко та Роберто Моралес.
Перканюк, Гіленко та Моралес – найкращі прогнозисти команди «РБ» у липні 2024 року

Перканюк, Гіленко та Моралес – найкращі прогнозисти команди «РБ» у липні 2024 року

З першого по тридцять перше липня 2024 року професійний гандикапер Ярослав Перканюк зробив 61 ставку, 40 з яких виявилися виграшними. При цьому плюс у відсотковому плані нашого експерта склав +24,6%, а в грошовому еквіваленті – 5550 гривень, виходячи з того, що кожна ставка оцінювалася в 100 гривень.

Перканюк липень 2024

Найкрутішою ставкою Ярослава був прогноз на тенісний матч Андрій Мартін – Якуб Філіп (перемога Філіпа в матчі за коефіцієнт 5,40),  який звісно ж потрапив до нашого щотижневого рейтингу Топ-5 прогнозів команди «Рейтингу Букмекерів».

Вдалим був місяць для Максима Гіленка. Наш експерт зробив 83 ставки із середнім виграшним коефіцієнтом 1,86. Варто відзначити, що +2368 гривень чистого прибутку до свого доробку принесли б Вам його прогнози.

Гіленко липень 2024

Постійний прогнозист «Рейтингу Букмекерів», ведучий ютуб ток-шоу про український футбол «ТаТоТаке» та автор ютуб-каналу ua-football Максим Гіленко вкотре підтвердив свою майстерність на прогнозуванні довгострокових прогнозів. У липні в експерта зіграв потужний аутрайт на перемогу олімпійської збірної Японії у своїй відбірковій групі за коефіцієнт 3,40.

У липні 2024 року чудово проявив себе Роберто Моралес. Він зробив 112 ставок (51 виграшна), які принесли солідні +1998 гривень чистого прибутку. Експерт грав на середньому виграшному коефіцієнті 2,22, добре показавши себе на дистанції.

Моралес липень 2024

Відомий український журналіст, коментатор відеосервісу MEGOGO і постійний експерт «Рейтингу Букмекерів» Роберто Моралес у липні вірно передбачав 5 нічиїх, а вишенькою на тортику став прогноз на чвертьфінальний матч ОІ 2024 Франція – Аргентина, де експерт передбачив перемогу господарів рівно в один гол – зіграв коефіцієнт 3,60!

КП липень 2024

Окремо звертаємо Вашу увагу на спільну сторінку нашої редакції Київ Пасажирський, де ви можете знайти різноманітні експреси та суперекспреси.

У липні у нас доїхав крутий суперекспрес на ¼ фіналу Євро-2024 із коефіцієнтом 12,53. Плюс у відсотковому плані «КП» склав вражаючі +100,6%, а в грошовому еквіваленті фантастичні +5957 гривень чистого прибутку! Тож запрошуємо підписуватися на блог.

Липень 2024. Успішність прогнозів команди «Рейтингу Букмекерів»

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт