Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Оце так ставка! У клієнта БК зіграв експрес на Лігу націй з коефіцієнтом 3466.0

Владислав Стародубцев
Клієнт Paddy Power із Західного Йоркширу зумів збільшити власний депозит на майже £7 тисяч завдяки виграшному експресу з дев’яти подій на недільні матчі у Лізі націй.
Оце так ставка! У клієнта БК зіграв експрес на Лігу націй з коефіцієнтом 3466.0

Оце так ставка! У клієнта БК зіграв експрес на Лігу націй з коефіцієнтом 3466.0

Минулої неділі ввечері у британця «доїхав» експрес на стартові матчі 3-го туру групового етапу Ліги націй. Беттор, немов справжній чарівник, перетворив ставку £2 на майже £7 тисяч (£6,932), позаяк загальний коефіцієнт експресу дорівнював вражаючі 3466.0.

Як йому це вдалося? Чоловік спрогнозував нічийні результати у матчах збірних Франції та Португалії (0:0), і також національних команд Польщі та Італії (0:0). Наступні три події, які були спрогнозовані успішно, були тріо перемог по 1:0: Угорщина у Бєлграді переграла Сербію, Словенія мінімально здолала Косово, а Австрія на виїзді виявилася сильнішою за Північну Ірландію.

Наступним іспитом для нервової системи клієнта Paddy Power стали зустрічі збірних Грецію та Молдови і Ізраїлю та Чехії. Наш герой поставив на перемогу греків та чехів і, як виявилося, не прогадав, позаяк Елліни в Афінах тріумфували з рахунком 2:0, а Народна команда на виїзді у непростому матчі обіграла суперників з рахунком 2:1.

Завдяки цим перемогам у купоні гравця виграшними виявилися уже сім матчів, однак залишалися найбільш непередбачувані та неординарні прогнози: беттор уклав парі на перемогу збірної Данії з рахунком 3:0 у Скандинавському дербі проти Ісландії, що відбулося у Рейк’явіку. У це складно повірити, але і тут вдача усміхнулася британцю: банда гостей на чолі з Крістіаном Еріксоном забезпечила необхідний рахунок на табло вже до 61-ї хвилини.

Останньою подією в купоні стала зустріч у Москві національних команд Росії та Туреччини, де мешканець Західного Йоркширу зарядив на точний рахунок 1:1. Усе йшло за планом гравця, коли Олексій Міранчук відкрив рахунок на екваторі першої 45-хвилинки. По перерві гості зуміли відігратися зусиллями Кенана Карамана, який забив гол на 62-й хвилині. Здавалося, що за останні пів години команди зможуть забити бодай гол, оскільки перемога була вкрай важлива для обох колективів, однак ані росіяни, ані турки у цьому матчі так і не забили, змусивши, клієнта Paddy Power, напевно, стрибати від щастя.

Компанії Paddy Power нічого більше не залишалося, як зробити виплату на експрес із шаленим коефіцієнтом 3466.0, та привітати гравця з тим, що той зумів потрапити до зали слави ірландської компанії, спустошивши їм кишені.

Як повідомляв «Рейтинг Букмекерів», затятий вболівальник «Манчестер Юнайтед» виграв експрес із загальним коефіцієнтом 1071.0 завдяки перемозі «Ліверпуля».

Оце так ставка! Гравець склав успішний експрес на Чемпіоншип з коефіцієнтом 1061.0

Букмекери: збірна України має обмаль шансів на перемогу в Лізі націй

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт