Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Оце так ставка! У гравця доїхав експрес на 4 матчі: чистий прибуток – 211 тисяч гривень

Владислав Стародубцев
Клієнт Paddy Power навіть у футбольне міжсезоння примудрився скласти виграшний експрес на точні рахунки з коефіцієнтом 1141.0. «РБ» розповідає історію беттора з Лондона.
Оце так ставка! У гравця доїхав експрес на 4 матчі: чистий прибуток - 211 тисяч гривень

Оце так ставка! У гравця доїхав експрес на 4 матчі: чистий прибуток – 211 тисяч гривень

Позаминулими вихідними, коли вболівальники ретельно стежили за перебігом подій на Олімпіаді у Токіо, чоловік зумів примудрився оформити собі добрячу надбавку до місячної зарплати, адже спромігся перетворити ставку у £5 (₴186) на виплату ₴5704 (понад ₴212 тисяч), чистий прибуток – ₴211 925Як це вдалося? Він спрогнозував точні рахунки у 4 поєдинках. Йому довелося добряче понервувати, але експрес таки доїхав. Але все за порядком.

Перша подія у купоні – матч чемпіонату Румунії між «ЧФР Клуж» і «Кіндія» Тирговіште, за підсумками якого перші зобов’язані були здобувати перемогу з рахунком 1:0, щоб ставка і надалі грала. Власне, усе так і відбулося – єдиний гол у зустрічі був забитий на початку другої 45-хвилинки. 

Далі наш герой «переїхав» до Бельгії. У матчі Ліги Жюпіле між «Ейпеном» та «Андерлехтом» британець «навангував», що буде зафіксований рахунок 1:1. Як ви вже здогадалися, у це парі виявилося виграшним: команди обмінялися результативними ударами ще до перерви. 

Якщо перші поєдинки не змусили надто нервувати беттора, то у ще двох зустрічах розігралася справжня драма. Гравець ризикнув укласти парі на перебіг подій, за яким «Ювентус» лишень з мінімальною перевагою (2:1) переграє «Монцу» із Серії B. 

Попри товариський статус керманич «Зебр» Массіміліано Аллегрі вирішив випустити на поле низку зіркових виконавців. Це дало свої плоди у першій 15 хвилин, коли молодий Філіппо Раноккья відкрив рахунок. По перерві перевагу туринців подвоїв Деян Кулусевскі. Для перемоги залишалося побачити гол у виконанні господарів – на щастя для беттора, сталося це на 86 хвилині. Як підсумок, 2:1 – перемога «Ювентуса». 

У заключній зустрічі експресу «Марсель» протистояв чинному тріумфатору Ліги Європи – іспанському «Вільярреалу». Тут гравець також «зарядив» на 2:1 – цього разу на користь французького колективу. Представнику Ліги 1 вдалося вийти вперед у перші 10 хвилин. Мінімальна перевага за забитими м’ячами зберігалася до початку другого тайму. Тоді другу жовту картку отримав захисник «Жовтої субмарини» Хуан Фойт – завдання для марсельців дещо полеглишося, а через 3 хвилини подвоїв перевагу «Марселя» 34-річний Дімітрі Пайє. 

Втім, це не той результат, який влаштовував нашого героя, оскільки не вистачало гола від команди Унаї Емері. Героєм для клієнта Paddy Power став Альберто Морено – захисник за дві хвилини до завершення матчу зміг скоротити відставання своєї команди, але на більше «Вільярреал» не вистачило.  

«Нам нічого не залишалося, окрім як здійснити виплату і побажати гравцеві насолоджуватися виграшем», – так у Paddy Power прокоментували виграш беттора. 

Експрес на точні рахунки (коефіцієнт 1141.0)

  • «ЧФР Клуж» – «Кіндія» Тирговіште (1:0)
  • «Ейпен» – «Андерлехт» (1:1)
  • «Монца» – «Ювентус» (1:2)
  • «Марсель» – «Вільярреал» (2:1)

Раніше «РБ» наводив історію гравця, який виграв 190 тисяч гривень, поставивши на найкращих бомбардирів Євро-2020. 

Франція зламала розкішний експрес читачеві «Рейтингу Букмекерів»

«Рейтинг Букмекерів» збирає історії читачів

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт