Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Олег Кузнецов: «Пів країни вболіває за «Динамо», але такого провалу ніхто не пам’ятає»

Ярослав П'ятницький
Київське «Динамо» проведе свій п’ятий матч у цьогорічному груповому раунді Ліги Європи – на виїзді проти кіпрського «АЕКа». Про проблеми киян та очікування від майбутньої зустрічі в Ларнаці з порталом «Рейтинг Букмекерів» поговорив колишній захисник «Динамо» та збірної України Олег Кузнецов.

кузнецов

— Олеже Володимировичу, ви пам’ятаєте, щоб «Динамо» колись виглядало так безпорадно?

— За останні 20-25 років – точно не пам’ятаю. Можливо, у єврокубках щось подібне й було, але у чемпіонаті я на своїй пам’яті такого не пригадаю.

— На вашу думку, що відбувається з командою?

— Потрібно розпочати з того, що передсезонна підготовка пройшла нормально, Мірча Луческу нічого не вигадував, було багато контрольних матчів із сильними суперниками. Навіть поєдинки кваліфікації Ліги чемпіонів проти «Фенербахче» та «Штурму», коли кияни перемагали у додатковий час, давали привід з оптимізмом дивитися у майбутнє, адже у фізичному плані команда додавала.

«Біло-сині» раніше за всіх розпочали роботу, до того ж у практично незмінному складі порівняно з минулим сезоном. А це говорило про те, що до початку чемпіонату колектив повинен був бути на голову сильнішим за конкурентів, оскільки багато команд набирали футболістів мало не за залишковим принципом, і часу на підготовку до офіційних матчів у них було набагато менше.

Але виходить, що зараз «Динамо» – одна з найгірших команд. А розмови про велику кількість роз’їздів – непереконливі.

Інша справа травми, проте вони у лідерів колективу сталися, коли команда вже падала. Хоча якби не Георгій Бущан, то «Динамо» могло закінчити виступи у Лізі чемпіонів ще після того ж «Фенербахче».

Та й у побутовому плані, впевнений, керівництво клубу зробило все можливе, щоб футболісти почувалися комфортно. Не знаходжусь усередині команди, але, можливо, у роздягальні зараз не все гаразд.

— Якщо в чемпіонаті ще можна надолужити втрачене, то у Лізі Європи виїзний матч проти кіпрського «АЕКа» – останній шанс зачепитися за євровесну. З якими почуттями ви чекаєте на майбутню гру?

— Напевно, президент клубу розмовляв із футболістами, яким має бути соромно так виглядати в Європі. Мабуть, багато гравців не розуміють, що означає футболка «Динамо». А щодо майбутнього поєдинку з «АЕКом» та шансів на вихід до плей-оф Ліги конференцій – то нехай «динамівці» згадають минулий сезон, у якому перемогла італійська «Рома». Виходить, можна знайти мотивацію для цього турніру.

Дивно, що і преса якось повсякденно сприймає такі результати «біло-синіх». Пів країни вболіває за «Динамо», але такого провалу ніхто не пам’ятає. У такий час навпаки потрібно, щоб команда приносила радість, а її немає.

Як показали матчі «АЕКа» проти «Дніпра-1» та «Динамо», кіпріоти – непроста команда, у них непогана колективна взаємодія. З ними буде складно, але не безнадійно.

— Яким буде ваш прогноз на майбутній поєдинок?

— Дуже сподіваюся, що у «динамівців» прокинеться гордість та бажання позитивно здивувати своїх вболівальників. Давайте поставимо на мінімальну перемогу української команди – 2:1.

Хочеться оптимізму, адже за класом кияни не поступаються своєму супернику, то чому б не спробувати довести це на футбольному полі.

Прогнози експертів на матч «АЕК» – «Динамо»

Шевченко, Ребров, Джеррард: букмекери назвали фаворита на посаду тренера «Динамо»

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт