Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Олег Федорчук: «Від «Баварії» можна чекати на диво у поєдинку ЛЧ проти «Реала»

Ярослав П'ятницький
Найближчої середи, 8-го травня, в Мадриді відбудеться півфінальний матч-відповідь Ліги чемпіонів між «Реалом» та «Баварією», тижнем раніше в Мюнхені команди зіграли внічию (2:2). На що наразі можуть розраховувати опоненти – портал «Рейтинг Букмекерів» поцікавився у тренера та відомого футбольного експерта Олега Федорчука.

федорчук

— Олеже Вікторовичу, перша зустріч «Реала» та «Баварії» завершилася внічию. Хто зараз, на вашу думку, є фаворитом протистояння?

— Для мене ще до стартового свистка у Німеччині фаворитом цієї пари був «Реал», і досі він ним залишається. Я вважаю, що зараз психологічний стан мюнхенців – не на високому рівні. Клуб, який протягом останнього десятиліття був беззмінним лідером у Німеччині та гримів у Європі, на цей момент переживає не найкращі часи.

На мою думку, наставник команди Томас Тухель затягнув зі зміною покоління. Томас Мюллер, Мануель Ноєр топові футболісти, але це було в минулому.

Водночас «Баварія» на своєму полі виглядала нітрохи не гірше за суперника: команда діяла натхненно, а в деяких моментах мюнхенці навіть перевершували мадридців.

І якби вони так діяли упродовж сезону – то такого відставання від «Баєра» не було б. Але це були лише відрізки, а «Реал» практично весь сезон провів на одному диханні. Тому повторюся, що моїм фаворитом є команда Карло Анчелотті, яка вдома грає надійно.

Наскільки важливою є підтримка вболівальників, чи дає вона перевагу господарям, зокрема «Реалу»?

— Чим досвідченіші гравці – тим менший вплив трибун. Хоча будь-яка команда вдома почувається впевненіше.

Думаю, «Реалу» підтримка заповнених трибун додасть переваги відсотків на 5-10, не більше. Просто зі статистикою не посперечаєшся – на своєму полі команди перемагають набагато частіше.

У першому матчі «Баварія» перевершила «Реал» за володінням м’ячем. Як думаєте, зараз іспанці діятимуть з позиції сили?

— Карло Анчелотті ніколи не був прихильником «тіки-таки», в цього італійського тренера результат був понад усе. Маючи у складі швидких виконавців, він може спокійно віддати простір супернику.

Для «Реала» якоюсь мірою навіть вигідно грати другим номером. Тут багато залежатиме від того, як розвиватимуться події на полі.

Але те, що володіння м’ячем не буде визначальним – я в цьому певен.

Чи віддасть наставник мадридців місце у воротах Андрію Луніну, адже в останньому матчі Ла Ліги в рамці «Реала» діяв Тібо Куртуа?

— Попри досвід бельгійського кіпера, щоб увійти до ігрового тонусу після складної травми гравцеві необхідно щонайменше п’ять-сім матчів, а воротареві, можливо, навіть більше.

Тому, на мою думку, пост номер один має зайняти Андрій Лунін. Буде дивно, якщо цього раптом не станеться.

— Яким буде ваш прогноз на матчвідповідь «Реала» та «Баварії»?

— Хай там як, але це буде складна гра для кожної з команд. У відсотковому відношенні вважаю, що 60-40% на користь «Реала». А щодо результату, то поставлю 2:1 на господарів.

Хоча «Баварія», з огляду на провал у чемпіонаті, в Лізі чемпіонів поставить на карту все.

І знову ж таки, згадуючи перший матч цих суперників, від німців можна чекати певною мірою дива. У їхньому складі є виконавці, які можуть зробити результат.

— А кого ви бачите другим фіналістом цьогорічної Ліги чемпіонів?

— Якщо це не буде пара «Реал» – «ПСЖ», то станеться чимала сенсація. Ще декілька місяців тому ніхто не бачив у фіналі «Баварію», а тим паче дортмундську «Боруссію».

За ресурсом, підбором виконавців і тим, як команди виступали протягом сезону – саме мадридці та парижани гідні бути представлені у вирішальному поєдинку сезону. На мій погляд, це стало б прикрасою цьогорічного турніру.

Прогнози інших експертів на півфінал Ліги чемпіонів «Реал» – «Баварія» 

Конкурс до матчу «Шахтар» – «Динамо»: 1000 грн на карту!

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт