Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Нідерланди – Франція: прогноз на матч кваліфікації до чемпіонату Європи 2024

Ярослав П'ятницький
Дізнайтеся про прогноз на матч кваліфікації між збірними Нідерландів та Франції до чемпіонату Європи 2024. Отримайте інформацію про очікувані результати, ключових гравців, аналіз форми команд та перспективи на матч від 13 жовтня 2023.

нід-фра

Аналіз матчу Нідерланди – Франція (13.10.2023)

В рамках 7-го кваліфікаційного раунду Євро-2024 відбудеться яскравий поєдинок Нідерланди – Франція. Відбір до чемпіонат Європи 2024 наближається до своєї кульмінації, і вже скоро визначаться всі учасники основної стадії турніру, який пройде наступного літа в Німеччині.

Попередній матч між цими збірними стався ще у першому турі кваліфікації. Тоді французи розгромили на своєму полі команду Рональда Кумана з рахунком 4:0. Загалом суперники провели між собою 11 поєдинків (7 перемог у Франції, 3 перемоги Нідерландів та 1 нічия).

Тепер «помаранчеві» бажають у себе вдома поквитатися з опонентом за розгромну поразку, тим паче що їм вкрай потрібно набирати залікові пункти, аби не пролетіти повз чемпіонат Європи.

Прогноз на матч Нідерланди – Франція

Постійний експерт «Рейтингу Букмекерів», відомий журналіст і головний редактор журналу «Футбол» Артем Франков підготував свій прогноз на матч чемпіонату Європи Нідерланди – Франція:

У першому турі відбору, ще навесні, Франція відверто принизила нідерландців, розгромивши їх 4:0. На мій погляд, психологічний фактор зараз важливіший за турнірну ситуацію, хоча і вона виглядає напружено.

Лише у вересні Нідерланди, які до того ж вщент програли Лігу націй, почали нагадувати самих себе – обіграли греків та ірландців, повернулися в боротьбу. За великим рахунком, матч 16-го жовтня в Греції для команди Кумана має значно серйозніше значення, хоча, звичайно, і французам вкрай бажано не програвати.

Ось як це зробити? Попросити Дідьє Дешама, щоб він виставив другу команду? Так вона у французів не факт, що слабше! Прогнозую «верховий» матч, тому тотал більше (3.0) за 2,64.

Інші ставки на матч Нідерланди – Франція кваліфікація Євро 2024 від наших експертів можна переглянути за цим посиланням.

Ставки на матч Нідерланди – Франція

Аналітики букмекерської компанії Favbet виставили коефіцієнти Нідерланди – Франція. Попри те, що цей матч для французів буде виїзним, вони все одно йдуть фаворитом, хоч і неявним:

  • перемога Нідерландів – 3.25
  • нічия – 3.60
  • перемога Франції – 2.38

Непрограш підопічних Рональда Кумана (1Х) можна заграти за кеф 1.71, а їхній індивідуальний тотал більше (1,0) – за 1.77.

Майже рівнозначними є котирування на забиті м’ячі у цьому протистоянні – рівно двійка (2.00) на ТБ (2,5) та коефіцієнт 1.99 на ТМ (2,5). Крім того, букмекер пропонує кеф 2.22 на щонайменше 2 голи від збірної Франції.

Аналіз виступів збірної Франції у відборі до Євро 2024

Французька національна команда долає кваліфікацію на чемпіонат Європи з величезною впевненістю. На цю мить «Ле Бле» виграли усі свої 5 матчів, в яких забили 11 голів, не пропустивши натомість жодного.

Маючи у своєму активі 15 очок, Франція посідає безумовне перше місце в турнірній таблиці власної групи. Крім Нідерландів, «трикольорові» зустрінуться ще з Гібралтаром і Грецією, але це буде вже в листопаді.

Конкурс до матчу Україна – Північна Македонія: призовий фонд 1000 гривень!  

Аналіз виступів збірної Нідерландів у відборі до Євро 2024

Своєю чергою команда Рональда Кумана відстає від французів на шість балів, однак «помаранчеві» зіграли на 1 матч менше. Протягом нинішньої кваліфікації до ЧЄ-2024 вони здобули 3 перемоги та зазнали однієї поразки (саме від Франції 4:0).

Водночас різниця забитих і пропущених м’ячів у Нідерландів залишається плюсовою – 8:5. З 9-ма заліковими пунктами «ораньє» наразі посідає 2-ге місце, хоча Греція поки не відстає від них.

Турнірна таблиця групи В на цей момент виглядає наступним чином:

таблиця

Склад збірної Франції

Збірна Франції оприлюднила свій склад на матчі, які команда проведе під час жовтневої паузи – гра проти Нідерландів та товариська зустріч із Шотландією. До списку увійшли 23 гравці:

Воротарі: Альфонс Ареола («Вест Хем»), Майк Меньян («Мілан»), Бріс Самба («Ланс»).

Захисники: Жонатан Клосс («Марсель»), Лукас Ернандес («ПСЖ»), Тео Ернандес («Мілан»), Ібраїма Конате («Ліверпуль»), Жюль Кунде («Барселона»), Бенжамен Павар («Інтер»), Вільям Саліба («Арсенал»), Дайо Упамекано («Баварія»).

Півзахисники: Едуарду Камавінга, Орельєн Тчуамені (обидва – «Реал»), Юссуф Фофана («Монако»), Бубакар Камара («Астон Вілла»), Адрієн Рабьо («Ювентус»).

Нападники: Кінгслі Коман («Баварія»), Кіліан Мбаппе, Усман Дембеле, Рандаль Коло Муані (усі – «ПСЖ»), Олів’є Жиру («Мілан»), Антуан Грізманн («Атлетіко»), Маркус Тюрам («Інтер»).

Склад збірної Нідерландів

Головний тренер нідерландців Рональд Куман викликав на кваліфікаційні матчі до Євро-2024 проти Франції та Греції наступних футболістів:

Воротарі: Марк Флеккен («Брентфорд»), Барт Вербрюгген («Брайтон»), Нік Олій («Спарта»).

Захисники: Міккі ван де Вен («Тоттенхем»), Вірджил ван Дейк («Ліверпуль»), Натан Аке («Манчестер Сіті»), Стефан де Врей («Інтер»), Квіліндсі Хартман, Люцтарел Гертрюйда (обидва «Феєнорд»), Дейлі Блінд («Жирона»), Джеремі Фрімпонг («Баєр»).

Півзахисники: Хаві Сімонс («РБ Лейпциг»), Стівен Бергхюйс («Аякс»), Тіджані Рейндерс («Мілан»), Мартен де Рон, Теун Копмейнерс (обидва «Аталанта»), Джої Веерман («ПСВ»), Матс Віффер («Феєнорд»).

Нападники: Воут Вегхорст («Хоффенхайм»), Ноа Ланг («ПСВ»), Доніелл Мален («Боруссія» Д), Стівен Бергвейн, Браян Броббі (обидва «Аякс»).

Факти про збірну Франції

Франція двічі у своїй історії вигравала чемпіонат Європи з футболу – в 1984-му та 2000-му роках.

Наразі «трикольорові» посідають друге місце у світовому рейтингу FIFA (перше – за чинним чемпіоном світу Аргентиною).

Загальна вартість всього складу гравців національної збірної Франції становить 1,06 мільярда євро.

Найкращим бомбардиром команди у кваліфікації до Євро-2024 є форвард «ПСЖ» Кіліан Мбаппе – в його активі 4 голи (всього 11).

Факти про збірну Нідерландів

Нідерланди лише одного разу у своїй історії вигравали титул чемпіонів Європи з футболу. Це сталося 35 років тому – в 1988-му.

У світовому рейтингу FIFA «помаранчеві» зараз посідають сьому сходинку.

438,5 мільйона євро – загальна вартість нинішнього складу збірної Нідерландів.

Підопічні Рональда Кумана забили поки що 8 голів у кваліфікації до Євро-2024. Найбільше має захисник «Ман Сіті» Натан Аке (2 забиті м’ячі).

Шанси Франції на перемогу

Відповідно до котирувань букмекерських контор, французи мають дещо більше шансів на успіх. Зокрема відсотковий показник на перемогу «Ле Бле» складає 42%.

Останні матчі Франції

Попри мінімальну поразку від німецької збірної у нещодавньому товариському поєдинку, французи здобувають «сухі» перемоги над своїми суперниками.

  • Німеччина 2:1 Франція
  • Франція 2:0 Ірландія
  • Франція 1:0 Греція
  • Гібралтар 0:3 Франція
  • Ірландія 0:1 Франція

Шанси Нідерландів на перемогу

Букмекери дають «ораньє» 30% шансів на здобуття трьох залікових пунктів у домашньому протистоянні з французами. Відповідно нічийний результат оцінюється позначкою 28%.

Останні матчі Нідерландів

Свої три попередні зустрічі збірна Нідерландів на відборі ЧЄ 2024 виграла, проте поміж них двічі поступилася у рамках Ліги націй УЄФА.

  • Ірландія 1:2 Нідерланди
  • Нідерланди 3:0 Греція
  • Нідерланди 2:3 Італія (Ліга націй)
  • Нідерланди 2:4 Хорватія (Ліга націй)
  • Нідерланди 3:0 Гібралтар

Часті питання (FAQ)

Де знайти останні новини про матч Нідерланди – Франція?

Цікаві новини з індустрії спорту і беттингу ви можете знайти на нашому порталі у відповідному розділі.

Де буде проходити матч Нідерланди – Франція 13 жовтня 2023?

Цей поєдинок відбудеться в Амстердамі, а саме на «Йохан Кройф Арені». Вона вміщує 55 865 глядачів.

На яких каналах будуть показувати матч збірної Нідерландів – збірної Франції 13 жовтня 2023?

Матч 7-го туру відбіркового циклу на Євро-2024 між цими суперниками можна переглянути на медіасервісах «Megogo» і «Volia TV» за платною підпискою.

Де можна купити квитки на матч Нідерланди – Франція 13 жовтня 2023?

Перепустки на цю гру доступні для вболівальників у касах стадіону «Йохан Кройф Арена», а також на її офіційному вебсайті.

Хто фаворит матчу Нідерланди – Франція 13 жовтня 2023?

Невеликим фаворитом поєдинку, на думку букмекерів, йде збірна Франції. ЧЄ 2024 наступного літа також буде зустрічати французів у ролі одного з фаворитів турніру.

Де знайти прогнози на матч Нідерланди – Франція?

З усіма прогнозами та ставками від експертів «Рейтингу Букмекерів» на протистояння Нідерландів та Франції можна ознайомитися за цим посиланням.

Конкурс до матчу Україна – Північна Македонія: призовий фонд 1000 гривень!  

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт