Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Неймар подав новий позов проти «Барселони»

Сергій Романенко
Форвард «Парі Сен-Жермен» Неймар подав новий судовий позов проти свого колишнього клубу – каталонської «Барселони».
Неймар подав новий позов проти «Барселони»

Неймар подав новий позов проти «Барселони»

Як повідомляє El Mundo, 27-річний нападник парижан хоче стягнути з чемпіона Іспанії 3,5 мільйона євро. Згідно з твердженнями бразильця, зазначена сума не була виплачена йому каталонським клубом в якості заробітної плати. Футболіст вважає, що президент «Барселони» Хосеп Марія Бартомеу діяв недобросовісно і застосовував до нього репресії з огляду на те, що той влітку 2017-го року контактував з «Парі Сен-Жермен» і в підсумку перейшов до паризького клубу.

Раніше Неймар подав позов до суду проти «Барселони» щодо невиплаченого йому бонуса в розмірі понад 40 мільйонів євро, який передбачався йому за продовження контракту з «синьо-гранатовими» влітку 2016-го року. Каталонський клуб відмовляється задовольняти фінансові вимоги форварда, так як вважає, що той порушив умови договору, пішовши до «Парі Сен-Жермен». Справа досі знаходиться на розгляді в суді.

Батько Неймара, який веде справи свого сина, коментуючи інформацію про подачу сином нового позову проти «Барселони», розповів: «Кілька місяців тому ми дійсно були в Барселоні, щоб вирішити проблему між нами і клубом. Але це було відносно давно. Можу запевнити, що рано чи пізно ми укладемо мирову угоду з «Барсою». Те, що справу так довго розглядають, це нормально. Ні ми, ні «Барселона», не турбуємося через це.

Новий позов проти клубу? Поки нічого нового немає. Все, що стосується мого сина, проходить через мене. Я нічого не знаю з цього приводу. Напевно, комусь вигідно створювати ці чутки».

Нагадаємо, Неймар виступав за «Барселону» з 2013-го по 2017-й роки. У складі каталонського клубу він зіграв 186 матчів і забив 105 м’ячів. З командою він виграв 9 трофеїв. У 2017-му році «Парі Сен-Жермен» викупив його контракт за 222 мільйони євро. Цей трансфер до сьогоднішнього дня залишається найдорожчим в історії футболу.

Минулого літа Неймар висловив бажання повернутися в «Барселону». Повідомлялося, що футболіст залишився розчарований рівнем чемпіонату Франції і своїм життям у Парижі. Через це у нього зіпсувалися стосунки з керівництвом клубу. Зазначалося, що бразилець був готовий навіть відмовитися від розглядів у суді з «Барселоною», якби «синьо-гранатові» змогли домовитися з «Парі Сен-Жермен» про його трансфер. У підсумку клуби не досягли домовленості і футболіст був змушений залишитися у Парижі.

«ПСЖ» готовий продати Неймара влітку

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт