Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Нацполіція перевірить усі матчі «Миная» за останній рік

Владислав Стародубцев
Українська асоціація футболу звернулася до правоохоронних органів із заявою щодо відкриття кримінального провадження за фактом імовірного протиправного впливу на результати поєдинків закарпатського клубу.
Нацполіція перевірить усі матчі «Миная» за останній рік

Нацполіція перевірить усі матчі «Миная» за останній рік

Про це повідомив співведучий шоу «ТаТоТаке» Михайло Співаковський. За його словами, у головному керівному футбольному органі прагнуть, щоб слідчі перевірили усі попередні матчі Миная за останній рік. Під підозри Комітету з етики та чесної гри нібито підпали одразу чотири зустрічі за участі основної та молодіжної команд закарпатців. 

«Дві з них – це поєдинки команди «Mинай» U-21. Наскільки мені відомо, тренер цієї команди свого часу у Словаччині перебував у тюремному ув’язненні саме за участь у подібного роду матчах. Інші дві зустрічі – це протистояння основної команди, при чому перше з них – це також поєдинок з «Шахтарем» від грудня минулого року, коли «Минай» програв 1:5».  

Співаковський акцентував, що на той час у команді не було Олександра Севідова, тому не варто ототожнювати договірняки з присутністю у структурі клубу цього спеціаліста. 

Сам 51-річний тренер так прокоментував ситуацію, що виникла перед матчем 25-го туру УПЛ між «Шахтарем» і «Минаєм», коли гості спершу відмовлялися виходити на футбольне поле, а зустріч почалася з 30-хвилинним запізненням. 

«Потрібно бути кінченим дебілом, щоб в моїй ситуації вляпатися або хоча б якимись краями брати участь у подібному лайні. 

Так, я порадив футболістам не виходити на матч, бо будь-яка їхня помилка трактувалася б однозначно. Потрібно грати чисто, або не грати взагалі. І всі, хто вийшов на поле, билися не за очки, а за свою честь», – сказав він в коментарі «ТаТоТаке».  

Нагадаємо, у квітні минулого року пана Севідова відсторонили від будь-якої діяльності, пов’язаної з футболом, за підсумками розслідування щодо участі ПФК «Суми» у договірних зустрічах. Олександр усі звинувачення відкидає і подав апеляцію на це рішення, яку досі не розглянули. 

У структурі «Миная» спеціаліст займається створенням науково-методичного відділу, принаймні про це він заявив наприкінці березня, хоча першочергово планувалося, що саме він стане наступником Василя Кобіна на  тренерському містку закарпатців.

Своєю черговою в УАФ пообіцяли ретельно розслідувати цей інцидент, а також закликали букмекерів не приймати ставки у прематчі на наступний поєдинок «Миная».

«Минай» погрожував не вийти на матч з «Шахтарем» через аномальний рух коефіцієнтів

Відомий арбітр поділився думками щодо скандального матчу «Минай» – «Шахтар»

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт