Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

«Наполі», «Баварія», «Ліверпуль»: букмекери оцінили шанси Циганкова піти з «Динамо»

Владислав Стародубцев
Букмекерська компанія Favbet пропонує клієнтам спрогнозувати, чи наважиться київське «Динамо» під час зимового трансферного вікна продати одного з лідерів команди – Віктора Циганкова.
«Наполі», «Баварія», «Ліверпуль»: букмекери оцінили шанси Циганкова піти з «Динамо»

«Наполі», «Баварія», «Ліверпуль»: букмекери оцінили шанси Циганкова піти з «Динамо»

Зіграє парі за 7.50 (13% ймовірності), якщо неаполітанський «Наполі» підпише контракт з 23-річним півзахисником збірної України. На перебіг подій, за яким Віктор стане гравцем «Баварії до початку березня, пропонують укласти парі за 15.0 (6,6%). 

Якщо ви впевнені, що трансфер Циганкова оформить чинний чемпіон АПЛ – «Ліверпуль», до вашої уваги коефіцієнт 20.0 (5%). Ставку за 25.0 (4%) виявиться виграшним, якщо українець продовжить кар’єру у «Манчестер Юнайтед». 

Найбільш імовірний варіант продовження кар’єри – «Динамо»: на сценарій, за яким Циганков щонайменше до літа залишиться «Динамівцем», можна зробити ставку за 1.25 (80%).

Трансферне вікно в Україні відчиниться через 34 дні, а 2-го березня – останній день зимових переходів. Чутки про можливий від’їзд Циганков у більш статусний клуб лунають вже не перший рік. ЗМІ немов навипередки відправляють Віктора у провідні чемпіонати Європи – Ла Лігу, Серію А чи Бундесліги. Втім, справа далі інформації у пресі поки не рухається. 

За словами президента «Динамо» Ігоря Суркіса, у таборі «Біло-синіх» готові продати хавбека. Ба більше, філософія керманича Мірчі Луческу полягає у тому, щоб відпускати гравців, якщо є пропозиція, котра влаштовує і гравця, і клуб. 

«У нього філософія: якщо буде хороша, гідна пропозиція по Циганкову або ще комусь – треба продавати. Я йому кажу, що це наш ключовий футболіст. А він відповідає, що, продавши Циганкова, ми даємо надію Цітаішвілі. А за Георгієм є хтось ще.

Якщо ми їх будемо тримати в золотій клітці, вони не будуть прогресувати», – сказав бос столичного клубу в етері одного з телеканалів. 

Контракт Циганкова з киянами діє до 30-го червня 2023-го року. У сезоні 2020/2021 років Віктор відіграв 19 поєдинків у всіх турнірах (10 голів та 3 гольові передачі). Відповідно до оцінки Transfermarkt, на цю мить гравець коштує 19 млн євро. 

Раніше «Рейтинг Букмекерів» писав про імовірність відходу Віталія Миколенка з «Динамо» під час найближчого трансферного вікна. 

Олег Федорчук: «Мілевський не буде в «Минаї» тепловозом, головне, щоб він не став там вагоном-рестораном»

Букмекери приймають ставки на успіхи Мілевського у «Минаї»

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт