Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

Наполі – Барселона Ліга чемпіонів: прогноз на матч 21.02.2024

Ярослав П'ятницький
Матч Наполі – Барселона плей-оф Ліги чемпіонів: коефіцієнти і ставки кращих букмекерів, статистика команд, оцінка шансів, чого очікувати від матчу 21 лютого 2024.

наполі

Одним з найцікавіших протистоянь стадії 1/8 цьогорічної ЛЧ (Ліга чемпіонів 2024) буде матч Наполі – Барселона. Востаннє команди грали між собою два роки тому, але тоді це сталося у плей-оф Ліги Європи (1/16), коли підопічні Хаві впевнено пройшли до наступного раунду.

Поєдинок між чинними чемпіонами Італії та Іспанії відбудеться у середу, 21-го лютого. Стартовий свисток пролунає о 22:00 за київським часом, а місцем зустрічі стане стадіон імені Дієго Марадони в Неаполі.

Нижче в цій публікації читачі «Рейтингу Букмекерів» можуть дізнатися котирування БК, ставки на матч Наполі – Барселона, а також інформацію щодо трансляції гри в Україні.

Коефіцієнти букмекерів

Аналітики букмекерської компанії Marathonbet виставили коефіцієнти Наполі – Барселона. У першій грі, яка буде проходити в Італії, букмекери не бачать фаворита, даючи командам приблизно рівні шанси на виграш:

  • перемога «Наполі» – 2.91 (ймовірність 34%)
  • нічия – 3.60 (28% ймовірності)
  • перемога «Барселони» – 2.62 (ймов. 38%)

Прохід неаполітанського клубу до чвертьфіналу турніру за сумою двох матчів оцінюється коефіцієнтом 2.55 (ймовірність 38%), тоді як на аналогічний успіх каталонців БК дають кеф 1.54 (62% ймовірності).

Прогнози експертів

Відомий український журналіст та коментатор на каналі «2+2», ексведучий програми «ПРОФУТБОЛ» і постійний експерт «Рейтингу Букмекерів» Ігор Циганик дав свій прогноз на матч ЛЧ Наполі – Барселона:

Загалом маємо очну дуель чинних чемпіонів своїх країн, які переживають далеко не найкращі часи.

У «Барселони» також вистачає проблем. Наздогнати і обійти «Реал» шансів обмаль у Прімері. Тому Хаві потрібен позитивний результат в Лізі чемпіонів.

І «Наполі», і «Барселона» мало забивають, пропускають майже кожної гри. Три голи «Барса» отримує від «Гранади», три м’ячі залітає у ворота неаполітанців від «Торіно». Тому я би не віддав перевагу в першому матчі нікому, поставлю на обмін голами в Неаполі.

Подивитися інший прогноз на матч 1/8 плей-оф Ліги чемпіонів Наполі – Барселона від наших експертів можна за цим посиланням.

Трансляція гри

Де дивитися матч Наполі – Барселона? Переглянути перший поєдинок стадії 1/8 плей-оф Ліги чемпіонів УЄФА між неаполітанцями та «синьо-гранатовими» можна на платформі офіційного транслятора єврокубків в Україні – медіасервісі Megogo.

Конкурс до матчу «Марсель» – «‎Шахтар»: 1000 грн на карту!

Наступний тренер «Барселони»: кефи на Артету, Клоппа, Гвардіолу та інших

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт