Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

На Закарпатті судитимуть 13 осіб, які організували мережу гральних закладів

Владислав Стародубцев
Прокуратура Закарпатської області затвердила обвинувальний акт 13 учасникам злочинної організації, які налагодили роботу мережі незаконних гральних закладів у Закарпатті.
На Закарпатті судитимуть 13 осіб

На Закарпатті судитимуть 13 осіб

Прокурором прокуратури Закарпатської області затверджено і скеровано до суду обвинувальний акт стосовно 13 членів злочинної організації у створенні та налагодженні  роботи злочинної організації з незаконного зайняття гральним бізнесом (ч.1 ст.255 КК України, ч.4 ст.28, ч.1 ст.203-2 КК України). Крім того, організатор обвинувачується у незаконному зберіганні вогнепальної зброї (ч.1 ст.263 КК України).

У ході слідства зібрано докази того, що фігуранти,  з вересня 2018 року по 2019 рік, налагодили роботу підпільних гральних закладів на території м.Ужгорода, м.Чоп, Ужгородського району, м.Виноградів, Виноградівського та Тячівського районів.

В основному, азартні ігри проводились на комп’ютерних симуляторах. Усі заклади були замасковані під інтернет-клуб, йдеться в повідомленні пресслужби прокуратури Закарпатської області.

Загалом, упродовж 2019 року, правоохоронцями припинено роботу 17 ігротек, функціонування яких забезпечували підозрювані.

У ході 31 обшуку, вилучено 284 одиниці комп’ютерної техніки,  4 столи для гри в рулетку та 1 – для гри в покер, понад 145 тис грн готівкою, Wi-Fi роутери, модеми, касовий апарат, веб – камеру, вінчестери, флеш носії, сейф, касовий апарат та іншу документацію, яка підтверджує вказану злочинну діяльність.

За клопотанням прокурора, слідчим суддею Ужгородського міськрайонного суду відразу після затримання організатору обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з альтернативою внесення понад 4 млн грн застави. Надалі, вказаний розмір застави було зменшено Закарпатським апеляційним судом до 210 200 грн, яка відразу була сплачена.

Двом іншим співорганізаторам слідчими суддями обрано запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою із можливістю внесення застав у розмірах  близько 460 тисяч грн та 480 тисяч грн відповідно, які вони теж сплатили. Ще один співорганізатор оголошений в розшук, оскільки переховується від слідства.

На Черкащині жінці оголосили підозру за фактом зайняття гральним бізнесом

В Україні з початку лютого ліквідували 65 гральних закладів

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт