Страховка пари до ₽1500 от БК GGBet.ru

Промокод: BR1500

Отримати бонус

На перемогу «Нафтовика» у товариському матчі з «Сумами» поставили більше 100 тисяч доларів

Роман Тверденко
Чергова товариська зустріч за участю українських команд з нижчих дивізіонів викликала надзвичайну зацікавленість гравців на ставках. «Рейтинг Букмекерів» теж не проходить осторонь і, як завжди, доводить до відома читачів лише факти.

Поразки ФК “Суми” у товариських зустрічах змушують радіти гравців на ставках. Фото fc.sumy.ua

У середу, 13-го липня, у Охтирці Сумської області черговий свій матч у рамках підготовки до старту сезону-2016/17 проводили місцевий «Нафтовик» та «Суми». З кожним міжсезонням все менша кількість українських команд дозволяє собі виїжджати за межі країни, вибираючи для підготовки рідні території, а дехто і взагалі не залишає своїх тренувальних баз.

Не дивлячись на цілком локальний характер зустрічі (у одному матчі зійшлися команди з однієї області), вже за дві години до старту на один з очікуваних підсумків зустрічі було поставлено більш ніж 10 тисяч доларів. Цим підсумком була перемога Нафтовика.

З приводу котирувань букмекерів та їх поведінки напередодні матчу варто зазначити наступне: впродовж кількох годин перед початком гри котирування на успіх господарів стрімко впали – у середньому з 2.1 до 1.2. Але більшість контор вирішили зняти поєдинок з лінії за 2-1.5 годин до стартового свистку.

За 40 хвилин до початку матчу на перемогу Нафтовика гравці біржі ставок Betfair занесли більш ніж 23 тисячі доларів. Перед початком зустрічі ця сума сягала позначки у 32 тисячі американської валюти.

До того ж суттєвим попитом бетторів користувалась ставка на підсумок першого тайму. У цьому випадку люди виклали з кишень більш ніж 10 тисяч доларів на успіх господарів.

Перший гол не змусив себе довго чекати тих, хто підкріплював свої сподівання на перевагу Нафтовика ставками. На 11-й хвилині господарі отримали право на пробиття с пенальті, яке було реалізовано на потіху прихильників колективу із Охтирки.

Після цього ставки на перемогу Нафтовика, як у матчі, так і у першому таймі, продовжувались, не дивлячись на малий коефіцієнт та хитку перевагу. І вони виявились цілком виправдані, оскільки на останній хвилині першої половини господарі подвоїли свою перевагу. Підсумковий ринок ставок на перший тайм зупинився свистком арбітра на позначці у 28 тисяч доларів.

На початку другої частини поєдинку господарі забили третій м’яч і, власне кажучи, зняли усі питання стосовно переможця товариського матчу. За цього рахунку гравці продовжували ставити на Нафтовик. Ринок матчу, у якому більше голів не було, зустрів фінальний сигнал судді з цифрою у 104 тисячі доларів, з яких більше, ніж 102 – на успіх господарів.

Таким чином маємо черговий посередній спаринг із зовсім не посереднім інтересом від гравців на ставках, які підтримали Нафтовик більш ніж 100 тисячами доларів, з яких, ще раз відзначимо, суттєва частина була занесена вже за великої переваги господарів.

Варто додати, що це друга зустріч за участі ФК «Суми», котра мала надзвичайний попит на біржі ставок. 11-го липня сумчани грали у Полтаві з однойменною командою. У тому матчі усі голи були забиті до 14-ї хвилини і на хороший коефіцієнт гравці встигли поставити не надто великі гроші. Проте, по ходу зустрічі, незважаючи на рахунок 2:1, котрий змінюється лише одним взяттям воріт господарів, потік коштів на варіант «п1» продовжувався і зупинився на позначці у 66 тисяч доларів.

Раніше «РБ» розповідав про дві зустрічі за участю запорізького «Металургу», котрі користувались чималим попитом на біржі ставок.

Висновки щодо цих зустрічей «Рейтинг Букмекерів» традиційно радить вам робити самостійно.

Залишились запитання? Спитайте у наших знавців!
Коментарі
Підписка на прогнозиста
Підписка на автора

Сповіщення про нові публікації цього автора будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Сповіщення про нові прогнози цього експерта будуть приходити на електронну адресу, вказану вами при реєстрації на «РБ»

Підписка на автора
Підписка на прогнозиста

Це означає, що ви більше не будете отримувати сповіщення про нові вебінари на вашу електронну адресу електронної пошти.

Це означає, що ви перестанете отримувати сповіщення про нові відповіді цього експерта на вашу електронну адресу

РБ рекомендує грати тільки в перевірених конторах.
Вас буде перенаправлено на сайт
Перейти на сайт